Nosauktas Rīgā gaidāmo olimpiskās kvalifikācijas basketbola maču cenas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas izlases basketbolisti
Latvijas izlases basketbolisti Foto: Ieva Leiniša/LETA

Trešdien, 6. martā, plkst. 15 sāksies biļešu tirdzniecība uz olimpiskā kvalifikācijas turnīra spēlēm, kas no 2. līdz 7. jūlijam notiks "Arēnā Rīga". Biļetes varēs iegādāties basket.lv un bezrindas.lv.

Jau no pirmās dienas tirdzniecībā būs pieejamas biļetes uz visām deviņām spēlēm – 6 cīņām apakšgrupu turnīros, abiem pusfināliem un finālspēli. Uz katru spēli biļete jāiegādājas atsevišķi – komplektu nav. Vienā pirkumā varēs iegādāties līdz 10 biļetēm.

Uz apakšgrupu turnīru spēlēm biļetes maksās no 15 līdz 69 EUR, uz pusfināla spēlēm no 19 līdz 79 EUR, uz finālspēli no 19 līdz 99 EUR (skatīt attēlā zemāk). Bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) biļete nav nepieciešama, ja bērns neaizņem atsevišķu sēdvietu.

Foto: Latvijas Basketbola savienība.

Basketbola draugiem, kas reģistrējušies Latvijas valstsvienības atbalstītāju platformā www.6speletajs.lv, paredzētas priekšrocības biļešu iegādes procesā.

Olimpiskā kvalifikācijas turnīrā piedalās 6 komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās: A (Latvija, Filipīnas, Gruzija) un B (Brazīlija, Kamerūna, Melnkalne).

2., 3. un 4. jūlijā notiks pa divām spēlēm. Katras apakšgrupas divas labākās komandas kvalificēsies pusfinālam, kas notiks 6. jūlijā (A1-B2, B1-A2).

Svētdien, 7. jūlijā, plkst. 19 finālspēlē tiks noskaidroti vienīgās olimpiskās ceļazīmes ieguvēji. Vairāk informācijas par spēļu kalendāru šeit.

Visas Latvijas spēles paredzētas plkst. 19. Latvijas vīriešu valstsvienībai pirmā spēle paredzēta 2. jūlijā plkst. 19 pret Gruzijas izlasi.

Savukārt 3. jūlijā plkst. 19.00 – spēle pret Filipīnu izlasi. Ja Latvija kvalificēsies pusfinālam, mačs ar mūsu komandas līdzdalību sāksies sestdien, 6. jūlijā, plkst. 19. Finālspēle svētdien, 7. jūlijā, plkst. 19.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu