RFS uzbrucējs Emersons nākotnē cer pārstāvēt Latvijas izlases krāsas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Emersons Deusleisāns
Emersons Deusleisāns Foto: Zane Bitere/LETA

RFS komandas uzbrucējs Emersons Deusleisānu cer nākotnē pārstāvēt Latvijas futbola izlasi, sarunā ar aģentūru LETA atklāja sportists.

24 gadus vecais futbolists RFS rindas papildināja pirms četriem gadiem un kļuvis par nozīmīgu sastāvdaļu komandas panākumos. Pērn Emersons apprecējās ar Latvijas pilsoni, un kā intervijā portālam "tvnet.lv" atklāja kluba ģenerāldirektors Māris Verpakovskis, brazīlietis nopietni apsverot iespēju iegūt Latvijas pilsonību.

Sarunā ar aģentūru LETA Emersons atzīmēja, ka cer kādreiz spēlēt Latvijas valstsvienībā. "Man tas būtu kas ļoti īpašs, ja es varētu pārstāvēt šo valsti, kas man ir ļoti īpaša," atzina Emersons.

Ar Emersonu sastāvā RFS par Latvijas čempioni kļuva 2021.gadā un pērn. Emersons pauda, ka šajos četros gados, kopš viņš pievienojies RFS, komanda ir augusi - izveidota jauna futbola bāze, kā arī izdevies izcīnīt divus čempiontitulus un iekļūt Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Konferences līgas grupu turnīrā.

Atskatoties uz iepriekšējo sezonu, sportists norādīja, ka komanda kopumā spēlējusi ļoti labi, un viņam atmiņā vislabāk palicis derbijs pret "Riga" futbolistiem, kad RFS komandai spēles pirmajā puslaikā izdevās izvirzīties vadībā ar 2:0. Mačs noslēdzās ar rezultātu 2:2, taču futbolists atklāja, ka individuāli viņš aizvadījis ļoti labu spēli.

"Katrā spēlē es vienmēr atdodu labāko no sevis, tāpēc šāda atzinība nozīmē ļoti daudz," sacīja RFS uzbrucējs, kurš jūnijā tika atzīts par virslīgas labāko spēlētāju.

Pagājušajā nedēļā RFS futbolisti Latvijas Superkausā uzvarētāju noskaidrošanas sitienu sērijā ar 4:5 piekāpās "Riga" komandai. Emersons norādīja, ka tikko aizvadīta smaga pirmssezona, un šī spēle bijusi vairāk kā gatavošanās jaunajai sezonai.

Pirms uzbrucējs pievienojās RFS vienībai, viņš pārstāvēja Horvātijas vienību Zagrebas "Lokomotiva", kā arī Brazīlijas komandu "Vila Nova".

Emersons 2023.gada sezonā aizvadīja 30 spēles, guva deviņus vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles.

Jauno sezonu RFS uzsāks 8.martā, kad viesos virslīgas pirmās kārtas mačā tiksies ar "Auda" futbolistiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu