"Zināmas skumjas par šo tēmu man ir." Dana Dombrovska par Kiviču kā tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Viktors Devjatovs/TVNET GRUPA

Stiliste un gleznotāja Dana Dombrovska, kura ir arī skandalozā pašmāju mūziķa Andra Kiviča vecākā dēla māte, "Apollo.lv" raidījumā "Bez spriedzes" pastāstīja par Kiviču kā par tēvu.  

Kad Danai tika jautāts, vai un kā Kivičs iesaistījies dēla dzīvē, viņa teju zaudēja valodu, meklējot pareizos vārdus atbildei.

"Dažiem publicitāte patīk vairāk nekā man. Vienā brīdī atstāju savu karjeru aiz muguras, jo publiskā dzīve bija samilzusi tā, ka tas vairāk nebija par mani. Tāpēc uz diezgan ilgu laiku – gandrīz 10 gadiem – pagāju maliņā.

Es nekad neesmu bērna tēvam liegusi bērnu. Zinu ļoti daudzas mammas, kuras ir atteikušās to dot. Bet man šķiet, ka bērna dvēsele ir atnākusi pie tādas pieredzes, pie tādiem vecākiem, kādi tai bija kaut kur tur augšā ierādīti. Bet to, protams, nezinām. 

Es būtu gribējusi, lai puisim ir vairāk tēva. Ar ritenīti es iemācīju braukt. Arī citas lietas iemācīju.

Bet es nevaru teikt, ka tēva nav bijis vispār. Zināmas skumjas par to man ir, un zināmas sekas tam arī ir bijušas. Katram bērniņam novēlu tēti. No visas sirds priecājos, kad redzu tēvus ar bērniem," tā Dana.

Kivičs pērnā gada vasarā izdevumam "Ieva" atklāja, kas visvairāk viņam sāp. Viņš pieminēja, ka viņu uztrauc dēls Kristofers, kurš, viņaprāt, neizmanto savu potenciālu un kam neesot vēlmes pēc panākumiem.

Pēdējās dienās Kivičs un viņa sieva Liene Kiviča publiskajā telpā sākuši apspriest dēla Kristofera veselību, meklējot vainīgos un par to saņemot pārmetumus, ka kārtējo reizi nopietnas lietas risinot ar interneta starpniecību. 

Kā zināms, Dombrovska un Kivičs sāka attiecības 2004. gada sākumā, laikā, kad Kivičs vēl bija precējies ar bijušo basketbolisti Ilzi Ieviņu. 2005. gada beigās pārim piedzima Kristofers, taču abu attiecības izjuka 2006. gadā.

Vairāk par Danas dzīvi, veselību, kāpumiem un kritumiem raidījumā "Bez spriedzes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu