OHL "play-off": "Prizmas" hokejisti uzvar Tallinā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hokejs. Ilustratīvs foto.
Hokejs. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Rīgas "Prizma" trešdien Tallinā svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla trešajā spēlē.

"Prizma" ar 7:4 (2:0, 4:4, 1:0) pārspēja Tallinas "Panter", sērijā līdz trim uzvarām rezultātam kļūstot 2-1 "Prizmas" labā.

Edijs Brahmanis 15. un Miķelis Rēdlihs 18.minūtē panāca 2:0 rīdzinieku labā.

Daņiils Fursa otrā perioda 40.sekundē vienus vārtus atguva, bet 24.minūtē izlīdzināja rezultātu - 2:2.

Līdz 31.minūtes beigām Emīls Ezītis vairākumā, Kristaps Liepa un Haralds Štrombergs vairākumā panāca 5:2 viesu labā, bet 33.minūtē Fursa vairākumā guva savus trešos vārtus spēlē.

Uzvarētājiem pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Ezītis (2+1), Brahmanis un Rēdlihs (abiem - 1+2), bet Kristaps Riekstiņš guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja.

Mājiniekiem bez Fursas "hat-trick" trīs rezultativitātes punktus (0+3) sakrāja arī Daņiils Carkovskis, bet divus (0+2) - Ņikita Puzakovs.

Šī pāra uzvarētāja pusfinālā tiksies ar "Zemgale"/LBTU. Otrā pārī "Kurbads" ar 2-0 ir vadībā duelī ar Hokeja skolas "Rīga" vienību, cīnoties par tiesībām pusfinālā tikties ar "Mogo"/LSPA.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļuva sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiek līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL kausu un Baltijas čempiontitulu norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu