Magone Liedeskalna ar draudzeni mēģina izāzēt melīgo kavalieri Anatoliju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Pašmāju šova zvaigznes Magones Liedeskalnas pēdējā laika dzīves notikumi risinās gluži kā meksikāņu seriālā. Pēc tam, kad kavalieris Anatolijs viņai iedeva kurvīti, Magone ar draudzeni to nevarēja tā atstāt, tāpēc nolēma Anatoliju izāzēt.

Magones draudzene izveidoja viltus profilu, uzdodoties par sievieti vārdā Signe, un sāka sarunu ar Anatoliju. Drīz vien abi norunāja tikšanos – viņš Signi uzaicinājis uz ātrās ēdināšanas restorānu. Abas nolēma doties kopā, lai viltnieku pieķertu melos arī klātienē.

Gatavojoties vakara iznācienam, Magone devās uz skaistumkopšanas salonu, kur ar draudzeni Ilvu apsprieda esošo situāciju. Ilva atklāja, ka Anatolijs, sarakstoties ar viņu, izmanto vārdu Andris, tāpēc abas sāk prātot – kas īsti ir šis vīrietis?

"Viņš varēja atnākt uz noslēguma randiņu un izrunāt, pateikt, ka negrib līst manās problēmās vai audzināt manus bērnus. Bet kāpēc ir jāčakarē otrs cilvēks?" sašutusi ir Magone. "Mani pasūta, aizlido uz Vāciju, bet tajā pašā laikā čato ar Signīti un ir gatavs doties randiņā!"

Magoni šī situācija ir apbēdinājusi, tāpēc draudzenes uz norunāto tikšanos lēma doties divatā, lai satikos ar Anatoliju vaigu vaigā. Ierodoties norunātajā vietā, no Anatolija ne ziņas, ne miņas. Abas pieļauj varbūtību, ka šāds ir viņa stils, apvedot ap stūri ne tikai Magoni. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone un Anatolijs pirms kāda laika iepazinās ar interneta starpniecību. Abi tikās pat vairākas reizes un arī aizvadīto Valentīna dienu pavadīja kopā. Pēc tam Anatolijs atcēla norunāto tikšanos, aizbildinādamies ar to, ka esot saslimis. 

Magone tam neticēja, tāpēc devās uz Rīgu, lai pieķertu Anatoliju melos. Tas viņai arī izdevās. Kā izrādās, viņš meloja gan par savu dzīvesvietu, gan darbavietu.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu