Magones Liedeskalnas kavalieris iedod viņai kurvīti un turpina fleitēt (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna saņēmusi kurvīti no kavaliera Anatolija. Viņš arī paskaidrojis iemeslus. Ar to gan viss nebeidzas. 

Magone atklāja, ka Anatolijs viņai ierakstījis balss ziņu, paskaidrojot, kāpēc abu attiecībām nav nākotnes: "Anatolijs atzinās, ka diemžēl mums nekas nevar sanākt, jo viņam agri no rīta jādodas ceļā uz Vāciju."

Magone uzskata, ka Anatolijs rīkojies neglīti, melodams par sevi. Kā izrādās, viņš turpina melot joprojām: "Melot, ka viņš aizbraucis uz Vāciju, manuprāt, ir zemiski. Nekas jau nebūtu, ja cilvēks pateiktu, kā ir, bet nevajag jau stāstīt kaut kādas pasakas."

Magone atskaņoja ziņu, kurā Anatolijs atzinās, ka dzīvo pie tantes, jo viņam esot kredītsaistības. Viņš paziņoja, ka kopā ar draugu apņēmies braukt uz Vāciju peļņā. 

Ziņas nobeigumā Anatolijs Magonei lūdza piedošanu par visu. Magone par viņa ziņu vien smejas, jo uzskata, ka šādas lietas būtu jākārto pavisam citādāk. Magone teic, ka ar šo pieredzi kļuvusi gudrāka un nākotnē nepieļaus līdzīgas situācijas. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka viss sākās tajā brīdī, kad Anatolijs vairākkārt atcēla abu plānoto tikšanos, sakot, ka esot apslimis. Magone tam neticēja, tāpēc devās uz Rīgu, lai pieķertu Anatoliju melos. Tas viņai arī izdevās. Kā izrādās, viņš meloja gan par savu dzīvesvietu, gan darbavietu.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu