VIDEO Medijs: "ukraiņu sabotieri" veic uzbrukumus pie Kurskas un Belgorodas apgabala (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NEXTA/"X"

Prorkemliskie Krievijas "kara korespondenti" ziņojuši, ka ukraiņu "sabotāžas un izlūkošanas grupa" mēģinājusi ielauzties Belgorodas apgabala teritorijā. Patlaban pie Sporadjušinas ciemata notiekot kauja, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "Meduza". 

"Kara korespondents" Aleksandrs Kocs, atsaucoties uz "kauju dalībnieka" sniegto informāciju, ziņo, ka Krievijas armija patlaban atvaira uzbrukumu Sporadjušinas ciemata robežpunktam. 

"Ienaidnieks ir 50 metru attālumā, pa mums met granātas. Brauc tanki un "Bradley" mašīnas, darbojas aviācija un MLRS raķetes. Kozinku ciematā viņi [ukraiņi] mēģina ielauzties ar bruņumašīnām," raksta Kocs, atsaucoties uz avotu.

"Telegram" kanāls "Shot" ziņo, ka 30 "sabotieri" no Popovkas ciemata Ukrainā, Sumu apgabalā devušies uz Sporadjušinu. Nogalināti 12 "sabotieri", bet iznīcināti divi "Bradley" transportlīdzekļi. 

"Kara korespondents" Semjons Pegovs ziņo, ka naktī uz 14. martu Krievijas armija apturējusi pirmo "sabotieru" mēģinājumu ieiet Krievijas teritorijā pie Tjotkinas ciemata Kurskas apgabalā. To apstiprinājis Kurskas apgabala gubernators Romāns Starovojs. 

Belgorodas apgabala varasiestādes un Krievijas Aizsardzības ministrija nav komentējušas notiekošo. Ukrainas pusē karojošās krievu karavīru vienības nav ziņojušas par dalību šajos uzbrukumos. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu