"Boeing" lidmašīnai lidojuma laikā nolūst gabals (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: David Sommers/"X"

Kādai "Boeing 737" pasažieru lidmašīnai ceļā no Sanfrancisko uz Medfordu ASV sākās visai neierastas tehniskās ķibeles – lidojuma laikā nolūza viens no lidmašīnas ārējiem paneļiem, vēsta izklaides portāls "LADBible". 

Trūkstošo detaļu lidostas darbinieki pamanīja tikai pēc tam, kad lidmašīna jau bija nosēdusies. Lidmašīnā atradās 139 pasažieri un seši apkalpes locekļi, nosēšanās bija mierīga.

Medfordas lidostas valdes priekšsēdētāja Embera Džada norāda, ka darbinieki pārmeklēja skrejceļu un lidlauku, meklējot trūkstošo gabalu, taču to neatrada. 

Panelis atrodas lidmašīnas apakšā, vietā, kur spārns tiek savienots ar pārējo lidmašīnas korpusu un pie nosēšanās aprīkojuma. 

"United Airlines" apstiprināja, ka lidmašīnai tiks veikti nepieciešamie labošanas darbi un tiks uzsākta izmeklēšana, lai saprastu, kā šāds incidents varēja notikt. 

Jau ziņots, ka "Boeing" kopā ar aviokompāniju "Latam Airlines" sācis izmeklēšanu saistībā ar incidentu šonedēļ, kad viena no aviokompānijas lidmašīnām "Boeing 787 Dreamliner" lidojuma laikā īslaicīgi krita.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu