Tabloīdi: Velsas princese redzēta tirgū "laimīga, vesela un atpūtusies"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Isaaack/Shutterstock

Britu tabloīdi raksta, ka Velsas princese Keita Midltone redzēta "laimīga, vesela un atpūtusies" tirgū netālu no viņas mājām.

Tiek ziņots, ka princese tika redzēta tirgū netālu no Adelaidas kotedžas Vindzorā, kur viņa atgūstas pēc vēdera operācijas.

"The Sun" vēsta, ka Keita un princis Viljams sestdienas rītā vēroja savus bērnus sportojam, pirms devās uz tirgu. 

Kāds aculiecinieks laikrakstam teica: "Pēc visām baumām es biju apstulbis, kad viņus tur ieraudzīju. Keita iepirkās kopā ar Viljamu un izskatījās laimīga, un viņa izskatījās labi. Bērni nebija ar viņiem, bet tā ir tik laba zīme, ka viņa bija pietiekami vesela, lai iegrieztos veikalos."

Pēdējā laikā cilvēku prātus visā pasaulē nodarbinājušas spekulācijas saistībā ar Velsas princesi. 

Jau ziņots, ka marta sākumā Midltone pirmo reizi kopš hospitalizācijas šī gada sākumā tika manīta netālu no Vindzoras pils Lielbritānijā. Viņa kā pasažiere atradās automašīnā, kuru vadīja viņas māte Kerola. Vēdera operācija viņai uz vairākiem mēnešiem lika pārtraukt karaliskos darbus.

Atgādinām, ka Midltone nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra.

Svētdien, 10. martā, Kensingtonas pils publicēja Velsas princeses pirmo oficiālo fotogrāfiju kopš pērnā decembra. Vairākas starptautiskas fotoaģentūras izteica bažas, ka fotogrāfija ir pārveidota. To apstiprināja arī pati Midltone.

Arī šī situācija ar pārveidoto foto turpina radīt spekulācijas par patieso Keitas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu