"Uztraucos par to, kas notika patiesībā." Princeses Diānas brālis komentē spekulācijas ap Velsas princesi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @Tatlermagazine/"X"

Princeses Diānas brālis Čārlzs Spensers intervijā norādījis, ka preses uzmanība, ko ikdienā saņēma viņa māsa Diāna, ir daudz bīstamāka nekā spekulācijas, kas patlaban virmo ap tagadējo Velsas princesi Ketrīnu Midltoni. Vienlaikus viņš teicis, ka uztraucas par to, kas "varētu būt noticis patiesībā," vēsta raidsabiedrība BBC. 

Spensers intervijā BBC stāstīja par vardarbību, ko ar māsu piedzīvoja mājās. Viņš uzsvēra, ka vardarbība bērnus, neatkarīgi no ģimenes, kurā viņi piedzimuši, ietekmē ļoti smagi. 

Spensers vairākkārt nosodījis tabloīdus par to tendenci pārkāpt karaļnama locekļu privātuma robežas. Diānas bērēs viņš teica runu, kurā apsolīja viņas dēlus Viljamu un Hariju pasargāt no šāda veida uzbrukumiem.

Atbildot uz jautājumu, vai, viņaprāt, Keitai pievērstā uzmanība ir kaitīgāka nekā uzmanība, ko saņēma Diāna, Spensers teica, ka viņaprāt, tā gluži nav. Taču bažas par to, kas notika patiesībā, viņam esot. 

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Midltone pirmo reizi kopš hospitalizācijas šī gada sākumā tika manīta netālu no Vindzoras pils Lielbritānijā. Viņa kā pasažiere atradās automašīnā, kuru vadīja viņas māte Kerola. Vēdera operācija viņai uz vairākiem mēnešiem lika pārtraukt karaliskos darbus.

Atgādinām, ka Midltone nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra.

Svētdien, 10. martā, Kensingtonas pils publicēja Velsas princeses pirmo oficiālo fotogrāfiju kopš pērnā decembra. Vairākas starptautiskas fotoaģentūras izteica bažas, ka fotogrāfija ir pārveidota. To apstiprināja arī pati Midltone. 

Arī šī situācija ar pārveidoto foto turpina radīt spekulācijas par patieso Keitas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu