Krievijā skolu programmā iekļauj Putina un Karlsona interviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Takers Karlsons un Krievijas diktators Valdimirs Putins.
Takers Karlsons un Krievijas diktators Valdimirs Putins. Foto: SPUTNIK/VIA REUTERS

11. martā skolas un koledžas visā Krievijā ieviesa programmu "No Krievijas uz Krieviju", kurā skolēniem un studentiem tiek rādīta kara noziedznieka Vladimira Putina intervija ar konservatīvā spārna mediju personību Takeru Karlsonu, vēsta medijs "Meduza".

Pirmo reizi par šo iniciatīvu plašsaziņas līdzekļos ziņoja Telegram kanāls "Not the Norm", kura mērķis ir vākt informāciju par Krievijas valdības īstenoto propagandu skolās.

Kā vēsta kanāls, skolēni pēc intervijas noskatīšanās piedalās viktorīnā, kurā tiek atbildēts uz jautājumiem par Krievijas karu Ukrainā iemesliem, Minskas līgumu, ASV sankcijām un ar to saistītajām tēmām.

Jau vēstīts, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins sniedzis interviju bijušajam ASV telekanāla "Fox News" raidījuma vadītājam un konservatīvā spārna mediju personībai Takeram Karlsonam.

Tajā viņš plaši izklāstīja savu versiju par Krievijas vēsturi, ar ko tādējādi cenšas attaisnot iebrukumu Ukrainā, un mudināja Vašingtonu atzīt Maskavas intereses, kā arī pārliecināt Ukrainu sēsties pie sarunu galda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu