Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Tiktokere Rēzija Rasuma par izvēli stāstīt publiski par savu seksa pieredzi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: r.r.renate/TikTok

Tiktokere Renāte Rēzija Rasuma (22) izmanto sociālos tīklus, lai atklāti runātu par seksu bez aizspriedumiem. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Renāte atklāj, ar kādu mērķi dalās publiski ar tik personiskām lietām.

Renāte gan "TikTok", gan raidījumā neslēpj, ka viņai ir liela pieredze ar dažādiem seksa partneriem, par ko viņa labprāt arī pastāsta. Raidījumā viņa atklāja, ka platformu "TikTok" šim nolūkam izmanto tāpēc, ka vēlas, lai cilvēki nekautrētos par seksu runāt.

Vaicāta, vai viņai ir kāds tabu seksā, Renāte teic, ka nav atvērta svingeru klubiem un grupveida seksam, ja ir attiecībās. Tam par iemeslu esot greizsirdība. 

Viņa atklāja, ka šobrīd ir aizņemtas sievietes statusā, bet ar partneri apsverot mīlas priekos iesaistīt trešo cilvēku – sievieti. Viņa neslēpj arī to, ka ir biseksuāla.

Šī gan esot partnera iniciatīva, bet viņa ir ar mieru tai ļauties: "Reizēm ir sajūta, ka noderētu papildu rokas. Dažreiz prasās kaut ko atsvaidzināt. Es domāju, kāpēc ne – īpaši, ja mani interesē meitenes arī seksuālā ziņā." Runājot par greizsirdību šajā sakarā, viņa teic, ka ir nepieciešams novilkt robežas, kā, piemēram, pirmajā reizē puisis dāmu aktivitātēs nejaucas, bet paliek vērotājs.

Renāte savā "TikTok" pievērsusies dažādām tēmām – nevainības zaudēšanai, vienas nakts sakariem un daudz kam citam.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu