Karalis Čārlzs III pauž atbalstu Velsas princesei pēc vēža diagnozes apstiprināšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Bakingemas pils paziņojusi, ka Lielbritānijas karalis Čārlzs III esot ļoti lepns par Velsas princeses Ketrīnas drosmi, ko viņa izrādījusi, piektdien runājot par diagnosticētā vēža ārtēšanu, vēsta raidsabiedrība BBC. 

Karalis, kam pašam diagnosticēts vēzis, esot "ļoti ciešā kontaktā ar mīļo vedeklu," apstiprināts pils paziņojumā. "Viņa majestāte ļoti lepojas ar Ketrīnas drosmi runāt par to tā, kā viņa to darīja," teikts paziņojumā.

Čārlzs un karaliene Kamilla, kuri par vēža diagnozi tika informēti pirms piektdien izplatītā Ketrīnas paziņojuma, teikuši, ka "turpinās visai ģimenei sniegt atbalstu šajā grūtajā laikā."

Tāpat atbalstu sniedzis arī ASV dzīvojošais Princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla. "Keitai un ģimenei novēlam veselību un veseļošanos un ceram, ka viņi to varēs darīt privāti un mierīgi," teikts abu paziņojumā.

Jau ziņots, ka Velsas princese Ketrīna Midltone piektdien apstiprinājusi, ka sākusi vēža ārstēšanas procesu. Slimība agrīnā stadijā apstiprināta veiktos testos, vēsta raidsbiedrība BBC.

Midltone ierakstītā video uzrunā uzsvērusi, ka testa rezultāti viņu šokējuši. Princese norādīja, ka aizvadītie mēneši bijuši "ļoti smagi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu