Šovā "Balss maskā" atmasko Bebru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdien, 24. martā, aizritēja jau piektais šova "Balss maskā" raidījums. TV skatītājiem šajā nedēļā bija iespēja sekot līdzi Bebra, Papagaiļa, Princeses, Planētas un Kokteiļa priekšnesumiem. Šova dalībnieki šai vakarā izpildīja savas ikdienas un svētku iedvesmas dziesmas.

Vakara laikā šova detektīvi – Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Baiba Sipeniece-Gavare un Mārtiņš Spuris centās atmaskot dalībniekus, izmantojot sagatavotos pavedienus.

Tāpat kā iepriekšējās sezonās, arī šajā ir nemainīga kārtība – skatītāji klātienē lemj, kuri dalībnieki stāsies uz izbalsošanas svītras, bet to, kuram nāksies izstāties no turpmākās sacensības un būs jāņem maska nost, lemj šova detektīvi.

Šajā nedēļā uz izbalsošanas strīpas stājās Bebrs un Papagailis. Detektīvi lēma, ka maska jānoņem Bebram.

Atklājās, ka zem Bebra maskas slēpās pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis. 

Foto: "Balss maskā" piektais raidījums

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka līdz šim atklātas jau četras maskas – pirmajā raidījumā atmaskoja Virtuli, zem kura slēpās dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš, otrajā raidījumā tika atmaskots Fēnikss, zem kura slēpās modele, TV un radio personība Māra Sleja, trešajā raidījumā atmaskoja Mutantu, un zem Mutanta maskas slēpās hokejists Jēkabs Rēdlihs, savukārt ceturtajā raidījumā tika atmaskots Sams, zem kura slēpās šovmenis Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens.

Uzzini interesantākos faktus par šova jauno sezonu, lasot zemāk!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu