Horeogrāfs Agris Daņiļevičs skaidro, kāpēc atbrīvojies no kuplajām cirtām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Horeogrāfs un deju skolas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļevičs atbrīvojies no matu cirtām un ieguvis jaunu imidžu.

Sarunā ar "Kas Jauns" horeogrāfs savus garos matus raksturo kā pandēmijas izlaidību: "Pie friziera kovida ierobežojumu laikā iet nevarēja, bet mati turpināja augt. Tā arī ļāvu tiem kādu laiku augt, līdz apnika."

Valda uzskats, ja sieviete atvadās no gariem matiem, tad līdz ar tiem nogriež pagātnes emocijas, pārdzīvojumus. "Man bija līdzīgi. Kad biju pie frizieres, lai nogrieztu matus, viņa tieši tā arī teica – līdz ar matiem nogriezīšu visu, kas pagātnē uzkrāts, visas vecās lietas un sliktās emocijas, kas bijušas un matos uzkrājušās. Godīgi sakot, pagājušais gads man bija pabriesmīgs. Tajā piedzīvoju traumu, tad Deju svētkos ar mani karoja visi, kam nebija slinkums. Jāteic, ka es arī patiešām ļoti labi sajutos, kad nogriezu matus. Nevienu mirkli nebija žēl. Vienā jaukā dienā braucu no Siguldas, un Raganā ir mana frizierīte Marita. Mēs iepazināmies, kad es 21 gada vecumā sāku strādāt Krimuldas skolā, un tā viņa man jau 40 gadus griež un veido matus," atklāj Agris.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērn Daņiļevičs iedzīvojās nelāgā traumā un labu laiku bija jālec uz kruķiem. Nācās veikt arī operāciju.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 26. marta numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu