"Lai runā!" Miljonāra Zuzāna mīļotā sieviete izrāda savu garderobi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašas dizainēti apģērbi, kolekcionāru vērtas rotas, dārgi zīmoli un apavu pāris no lietoto apģērbu veikala – tāda izskatās mākslas mecenāta Jāņa Zuzāna mīļotās sievietes Ilzes Grīnbergas garderobe.

Miljonāra mūza Ilze ne reizi vien nonākusi uzmanības centrā sava izvēlētā apģērba dēļ, apmeklējot publiskus pasākumus. Kā izrādās, viņa to dara apzināti – lai provocētu sabiedrību.

"Lai gan apguvu stilistes zināšanas, esmu sapratusi, ka turēties pie stila ir tikpat garlaicīgi kā pie vārda vai instrukcijas. Man patīk dažādību saspēle, jo jebkuru apģērbu var dažādi kombinēt. Lielākoties iepērkos, kad kopā ar Jāni braucam uz mūzikas un mākslas festivāliem. Bieži arī dodos pie šuvējas, kurai pieejami unikāli audumi," teic Ilze.

Ilzes garderobē ir īsta eksotika – pasaulslavenu dizaineru apģērbi un aksesuāri, kas iegādāti dažādās pasaules vietās. Liela daļa apģērbu un aksesuāru ir darināti īpaši viņai. 

Ikdienā Ilze izvēlas ērtu apģērbu: "Ikdienā staigāju vai nu pidžamā, vai treniņbiksēs un ar čupčikā saņemtiem matiem, bez grima. Šī pidžama ir šūta kā mājas tērps, bet Jānis un bērni vienbalsīgi nolēma – varu tajā doties arī ārpus mājas. Pidžama man mugurā bieži ir tad, kad sabrauc ciemiņi un es gatavoju ēst. Tajā dodos arī izbraucienos pa mežu ar bagiju. Audums ir krītošs un maigs, ar meža pasakas motīviem. Ik pa laikam mēdzu pāršķirstīt kādu grāmatu, un man pie rokas bieži ir Alda Kušķa, kurš vienmēr plāno mūsu ceļojumus, sarakstītā ceļotāju rokasgrāmata "Better Travel"."

Ilzei patīk būt lauku mājās, Līgatnē, bet uz Rīgu dodas vien tad, kad tas ir nepieciešams, tāpēc arī izvēlas apģērbu, kurā jūtas ērti.

Zuzāna mīļotā nesmādē arī lietoto preču veikalus un senlietu tirdziņus. 

Jau vēstīts, ka Zuzāns ar mīļoto Ilzi ir kopā jau vairākus gadus. Pirmoreiz ar jauno mīlestību Zuzāns sabiedrībā parādījās īsi pēc paziņojuma par šķiršanos no nu jau aizsaulē aizgājušās sievas Dinas Zuzānes, 2021. gadā.

Laulībā ar mūžībā aizgājušo Dinu Zuzāni dzimušas divas meitas - Elīna un Kristīne, kuras Zuzāniem dāvājušas trīs mazbērnus.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 26. marta numurā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu