Interneta hits. Sabiedrībā pazīstamas personas parodē bēdīgi slaveno Lasmaņa video (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Apollo.lv kolāža

Pagājušajā nedēļā plašu rezonansi izraisīja video, kur Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Madars Lasmanis attālinātas domes sēdes laikā automašīnā šķietami draiskojās ar aizmugurējā sēdeklī esošu sievieti. Nu ļaudis metušies parodēt redzēto. 

Šefpavārs Elmārs Tannis vietnē "Tik Tok" publicējis amizantu video, parodējot Lasmani.

@elmarstannis Baigās rindas šodien! #latviahumor ♬ original sound - Elmars Tannis

Arī pasākumu vadītājs un improvizācijas teātra aktieris Rihards Sniegs  publiskojis savu versiju, ar ko Lasmanis patiesībā nodarbojies automašīnas aizmugurē. 

Abi video izpelnījušies soctīklu lietotāju sajūsmu. 

Arī žurnāls "Kas Jauns" šķetinājis, kam pieder kāja Lasmaņa video. Savas versijas izteikuši arī Lasmaņa kolēģi, apšaubot to, ka video redzamas viņa sievas kāja.

Jau ziņots, ka plašas diskusijas izraisījusi Lasmaņa rīcība Budžeta komisijā, kur līdztekus sēdes vadīšanai politiķis, sēžot automašīnā, pievērsies kādas sievietes kājām.

Atsevišķi Jelgavas novada pašvaldības politiķi un amatpersonas prasa vērtēt domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa (LA) rīcību, savukārt Lasmanis rosina atbrīvot no amata pašvaldības izpilddirektori Līgu Lonerti.

Lonerte uzskata, ka Lasmaņa izplatītais paziņojums, ka rosinās Lonerti atbrīvot no amata, ir reakcija uz izpilddirektores un domes deputātu aicinājumu vērtēt viņa neētisko uzvedību kādā domes komisijas sēdē.

Par Lasmaņa atbrīvošanu no amata Jelgavas novada dome lems pēc Lieldienām.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu