"Suverēnā vara" EP vēlēšanās cer iegūt divus mandātus (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "Suverēnā vara" pārstāve Jūlija Stepaņenko piedalās partijas rīkotajā piketā pie Ministru kabineta pret Stambulas konvencijas ratifikāciju.
Partijas "Suverēnā vara" pārstāve Jūlija Stepaņenko piedalās partijas rīkotajā piketā pie Ministru kabineta pret Stambulas konvencijas ratifikāciju. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ja politiskajam spēkam "Suverēnā vara" Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās izdosies sasniegt visus savus vēlētājus, tad partija varētu cerēt iegūt divus mandātus, intervijā aģentūrai LETA pauž saraksta līdere Jūlija Stepaņenko.

"Mēs prognozējam, ka mūsu vēlētājs mūs atbalstīs pietiekami spēcīgi. Ja mums izdosies iegūt divas vietas, tas būs ļoti liels sasniegums, bet principā vismaz vienu vietu vajadzētu iegūt," sacīja politiķe.

Stepaņenko ir labas prognozes par politiskā spēka izredzēm. Bijusī Saeimas deputāte uzskata, ka "Suverēnajai varai" izdosies arī EP realizēt partijas programmu.

"Suverēno varu" visvairāk šobrīd uztrauc sociālā joma, norādīja Stepaņenko. "Viens no jautājumiem, ar kuru Eiropas līmenī ejam, ir pensijas un vērtību jautājums. Mēs ar saviem partneriem - Eiropas kristiešu kustību - realizēsim savu programmu, jo, pievienojoties kustībai, ir jāpievienojas arī programmai, tādējādi esam vienojušies par kopēju programmu. Mēs vadīsimies no tās politiskās grupas, kurā ietilpst Eiropas kristiešu kustība, bet, jā, protams, vēlēšanas var visu izmainīt, un tad jau redzēsim, kā izskatīsies EP," sacīja politiķe.

EP vēlēšanas paredzētas jūnija sākumā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu