Gražulim Itālijas A sērijas spēlē 11 punkti un uzvara

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis sestdien Itālijas A sērijas mačā izcēlās ar 11 punktiem un palīdzēja Trento "Aquila" komandai tikt pie panākuma.

Trento vienība mājās ar rezultātu 84:79 (20:22, 16:20, 19:17, 29:20) uzvarēja "Scafati" basketbolistus.

Gražulis laukumā bija 27 minūtes un realizēja divus no četriem divu punktu metieniem, vienu no septiņiem tālmetieniem un četrus soda metienus, no kuriem divus viņš raidīja grozā divas sekundes pirms pamatlaika beigām. Latvietis atzīmējās statistikā arī ar sešām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu kļūdu, vienu piezīmi, diviem izprovocētiem sodiem, iekrāja +/- rādītāju +13 un efektivitātes koeficientu 11.

Starp uzvarētājiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Kamars Boldvins, kamēr viesu rindās pie 20 punktiem un astoņām bumbām zem groziem tika Kruize Pinkinss.

Savukārt Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" savā laukumā ar rezultātu 87:76 (20:18, 21:18, 25:19, 21:21) uzvarēja Kremonas "Vanoli".

Strautiņš spēlēja 15 minūtes, kuru laikā, raidot grozā divus no četriem divu punktu metieniem un vienu no četriem tālmetieniem, guva septiņus punktus. Viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas, divas piezīmes, divi izprovocēti sodi, viens bloķēts metiens un viena rezultatīva piespēle, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +10 un efektivitātes koeficientu septiņi.

Lukas Banki trenērā Boloņas "Virtus", kuras rindās spēlē Rihards Lomažs, ar 17 uzvarām 24 spēlēs turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, "Derthona" ar bilanci 13-12 ir septītā, bet Trento vienība ar tādu pašu sniegumu atrodas pozīciju zemāk.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu