Magone Liedeskalna pikta uz bijušajiem par alimentu nemaksāšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna ir pikta, jo viņas bērnu tēvi Žanis un Ventis nemaksā uzturlīdzekļus, kā rezultātā bērni cieš arī finansiāli.

Magone ir māmiņa četriem bērniem – dēliem Robertam, Raimondam, Fēniksam un meitai Magnolijai Latvijai. Vecākais dēls Roberts dzīvo pie tēva Oskara Anglijā, bet trīs jaunākie mīt zem Magones jumta – Raimonda tēvs ir Ventis, bet Fēniksa un Magnolijas tēvs ir Žanis.

Par vecāko dēlu Robertu, kurš dzīvo Anglijā, viņa apzinīgi maksā valstī noteiktos uzturlīdzekļus 210 eiro apmērā. Šādu minimālo summu noteikusi valsts, vecākam tā jāmaksā savam bērnam vecumā no septiņiem līdz 18 gadiem. 

Turpretī Magones jaunāko bērnu tēvi – Žanis un Ventis – uzturlīdzekļus nemaksā, viņa par trim bērniem, kas dzīvo zem viņas jumta, saņem ikmēneša uzturlīdzekļus no Uzturlīdzekļu garantiju fonda.

Magone ir pikta, jo Uzturlīdzekļu garantiju fonds, ja bērna vecāks nemaksā uzturlīdzekļus, izmaksā teju uz pusi mazāk. Par Raimondu, kurš ir skolas vecumā, Uzturlīdzekļu garantiju fonds izmaksā 129 eiro.

Mazākie bērni – Fēnikss un Magnolija – no Uzturlīdzekļu garantiju fonda saņem katrs pa 105,50 eiro, šāda summa tiek izmaksāta bērnam no dzimšanas līdz 7 gadu vecumam.

Nav noslēpums, ka Magone tiesājusies ar visiem saviem bērnu tēviem.

Venti gan šajā sarunā viņa nepiemin, bet ir pikta uz Žani. Viņa stāsta, ka 2021. gadā iesniegusi prasību pret Žani par uzturlīdzekļu piedziņu, un divu gadu laikā izveidojies vairāk nekā septiņus tūkstošus liels parāds. Viņa joprojām cer šo summu atgūt. "Viņš strādā, kāpēc no darba algas neņem nost kaut vai 10 eiro, lai ieskaitītu daļu parāda summu mums – ģimenei. Citiem atņem zemi, citiem attiesā māju, viņš (Žanis) brauc ar nezināmas izcelsmes mašīnu." 

Magone uzsver, ka Uzturlīdzekļu garantiju fonds ir kaut kas cits. Brīdī, kad viņa pieteicās uzturlīdzekļu saņemšanai un tika sākta izmaksa, Žanim sāka veidoties parāds valstij, bet paralēli esot arī iepriekš minētais parāds Magonei. "Tas taču nedzēšas! Mani izbrīna tas, ka viņam ir darbavieta, kāpēc parādu piedzinēji nevienu eiro nepiedzen no viņa."

Jau iepriekš tika vēstīs, ka ar Žani Šutovu laulība izjuka pēc tam, kad Žanis, greizsirdības pārņemts, vardarbīgi izturējās pret Magoni. Magonei vairākkārt nācās iesaistīt arī policiju. Pēc vairākkārtējiem izsaukumiem tiesa liedza Žanim tuvoties sievai, un Magone iesniedza tiesā prasību par laulības šķiršanu. 2022. gada decembrī Magones prasība tika apmierināta.

Laulības šķiršanu Magone nosvinēja ar draudzenēm, malkojot šampanieti no kāzu dienas.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu