Piektdienas horoskops: 5. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zmrzlinar/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 5. aprīlim. 

AUNS

Vēlme paplašināt redzesloku un uzlabot profesionālās prasmes. Ir visdažādākās iespējas – gan kursi, gan semināri, gan klātienē, gan attālināti. Mēdz teikt, ka derīgāk ir vairot zināšanas, nekā zeltu.

VĒRSIS

Pienākumi mājās un ģimenē aizēnos profesionālās lietas. Iespējams, jāpalīdz bērniem vai tuviniekiem un jārisina komunālie jautājumi. Sekmīgi tiksi galā ar darīšanām iestādēs, bankās vai saimnieciskās struktūrās.

DVĪŅI

Jutīsies mazliet saguris no straujā darba ritma un gribēsi, lai visi liek mieru. Atrodi brīdi atpūtai, palūdz, lai netraucē - vismaz par un ar sīkumiem. Vakarā mājās var nākties risināt saimnieciskus jautājumus.

VĒZIS

Cilvēki vēlēsies komunicēt un sadraudzēties. Caur pazīšanos var nākt arī izdevīgums lietišķās tēmās. Izvērtē, kas ir tavi partneri, cik uzticami, un apspried ar viņiem nākotnes plānus.

LAUVA

Nemierīgi. Paļaujies uz sen zināmiem, uzticamiem cilvēkiem, bet svarīgās lietas tomēr pieskati pats. Var rasties kādas problēmas sadarbībā, taču drīzāk tām būs emocionāls, nevis racionāls raksturs.

JAUNAVA

Svarīga nozīme komunikācijai. Neuzticies katram, kam salda mēle un solījumi birst kā no pārpilnības raga. Ar kolēģiem vai biznesa partneriem vajag sēsties pie sarunu galda, visu risināt ar vēsu prātu un izrunāt detaļas.

SVARI

Prāts tev rosīgs, un radīsies idejas, kā palielināt ienākumus. Īstajā brīdī īstie cilvēki sniegs atbalstu un padomu un tu varēsi darboties daudz ražīgāk. Neaizmirsti viņus, kad būsi uz panākumu pjedestāla.

SKORPIONS

Būsi šarmants un pozitīvs un kādā sirdī tas var iemest rotaļīgu saules zaķēnu. Dzīve apkārt virmos: kādam iespējas iegūt lielo bonusu profesionālajā jomā, kādam aktīva sabiedriskā dzīve. Piektdiena ir klāt!

STRĒLNIEKS

Ļoti gribas ikdienai košākas krāsas. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, bet kāds jau sapņos par atvaļinājumu un ceļojumu. Šodien laiks paskries kā vēja spārniem.

MEŽĀZIS

Ja kāds vēl nezina, cik daudz tu proti un dari, tad pienācis laiks uzzināt. Ir vērts iespringt darbā un parādīt profesionalitāti visā krāšņumā. Nedrīkst palikt ēnā, jo var rasties jaunas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Reizumis tavas idejas traucas pa priekšu pasaules progresam un cilvēki nesaprot. Tagad ir īstais brīdis ne tikai meklēt, bet arī atrast domubiedrus jauniem un ienesīgiem projektiem.

ZIVIS

Iespējams interesants piedāvājums karjeras jomā, taču rūpīgi izvērtē, ko iegūsi, ko zaudēsi. Katrā vietā maizei sava garoziņa. Aprunājies ar cilvēkiem, ievāc informāciju, padomā un parēķini.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu