Elīna Didrihsone atklāj, cik tūkstošu izmaksājis ceļojums uz eksotisko Bali

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: didrihsonee/Instagram

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone nupat atgriezusies dzimtenē pēc 17 dienu ilga ceļojuma. Viņa saviem sekotājiem atklāj, cik ceļojums uz Bali izmaksājis. 

"Nevar pat salīdzināt – šis ir bijis labākais brauciens! Ja salīdzina ar Ēģipti, kur bijām 11 dienas, tas mums izmaksāja dārgāk par šo," iespaidos par ceļojumu uz Bali vietnē "Instagram" dalās Didrihsone.

Aviobiļetes vienam cilvēkam izmaksājušas 1300 eiro. Influencere piebilst, ka lidojumus varot atrast par zemāku cenu, bet abi ar Nauri vēlējušies iztikt bez nīkšanas lidostā, tāpēc izvēlējušies maksāt dārgāk.

Par apartamentiem Didrihsonu pāris samaksājuši 3045 eiro. Citi tēriņi, kuros ietilpa gida pakalpojumi, ēdiens, izpriecas, rolleri, sasniedza 2300 eiro.

Viņa arī neslēpa, ka līdzi devās "papildu rokas" – cilvēks, kurš palīdzējis ar satura veidošanu. Arī samaksa šim cilvēkam iekļauta kopējā summā.

17 dienu ilgais ceļojums uz eksotisko Bali Didrihsoniem kopumā izmaksājis 8745 eiro.

Didrihsone ceļojuma laikā saņēma kārtējos aizrādījumus no sekotājiem par to, kāpēc kārtējo reizi dēls nav paņemts līdzi. Didrihsone lēma sniegt paskaidrojumus.

Vietnē "Telegram" viņa paskaidroja sīkāk vecāku lēmumu neņemt bērnu līdzi uz eksotisko Bali.

Iepriekš jau vēstīts, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri piesaistījuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas uzmanību pēc publiskotiem video, kurā redzams abu dēls.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus.

Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības – piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu