Asaras, kašķēšanās un skaidrošanās. Šovs "Amors" uzņem apgriezienus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jaunā mīlas šova "Amors" ceturtajā sērijā lielāko satricinājumu piedzīvojušas dalībnieku Mārtiņa un Madlēnas attiecības. Skaļa vārdu pārmaiņa un pat asaras – tas viss jaunākajā epizodē.

Lai gan sākotnēji Madlēnai iepatikās Mārtiņš, pēc kopā pavadītas nakts sievietes domas mainījās. Viņa jutās neērti par Mārtiņa uzmanības apliecinājumiem. Mārtiņš juta vēso attieksmi no Madlēnas, tāpēc potenciālajai sirdsdāmai no rīta pasniedza gultā brokastis, par ko viņa bija pārsteigta.

Mārtiņš sapratis, ka Madlēnas līdzšinējās attiecības nav bijusi nekāda medusmaize, meitene ir apdedzinājusies, tādēļ "nezina, kā ir, kad ir normāli". Viņaprāt, tieši tāpēc Madlēna kļuvusi auksta pret viņu.

Ap abu attiecībām dienas laikā izvērtās vēl lielākā jezga. Abi nolēma izrunāties. Aktrise puisim atzinās, ka nezina, kā saņemt siltumu, tāpēc atvainojās par savu iepriekšējās dienas uzvedību. Viņa bija atklāta par vēl kādu tēmu – elektriķim durvis viņa vēl neaizver, bet vienlaikus viņa simpātijas izjūt arī pret otru Mārtiņu.

Brīdī, kad Amors rosināja dalībniekiem izvēlēties sev otru pāra pusīti, abu tandēms izjuka. Pēc tam, kad Madlēna atteicās elektriķim padot glāzi, viņš sadusmojās un veltīja Madlēnai skarbus vārdus. Madlēna kļuva emocionāla, pār viņas vaigiem lija asaras. 

Mārtiņš devās Madlēnai atvainoties, ka ļāvis vaļu emocijām. Pēcāk abi tomēr izlīga.

Šova "Amors" nākamā sērija pie skatītājiem dosies 11. aprīlī.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu