VIDEO Bertānam produktīvs mačs pret savu bijušo komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva 12 punktus Šarlotas "Hornets" zaudējumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret savu bijušo klubu Oklahomasitijas "Thunder".

"Hornets" mājās piekāpās ar 118:121 (29:31, 26:34, 30:21, 33:35), ļaujot pretiniekiem pārtraukt trīs zaudējumu sēriju.

Bertāns šo sezonu uzsāka tieši "Thunder" rindās, kur aizvadīja 15 mačus un vidēji spēlē uz laukuma pavadīja vien sešas minūtes un guva 2,9 punktus. Pēc aizmanīšanas uz "Hornets" latvieša spēles laiks pieaudzis līdz 20 minūtēm un 25 spēlēs viņš vidēji mačā guvis 8,7 punktus.

Svētdienas spēlē Bertāns laukumā pavadīja 24 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā realizēja četrus no deviņiem tālmetieniem. Viņa kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, divas kļūdas, viena personīgā piezīme un +/- rādītājs +10.

Visi astoņi "Hornets" spēlētāji, kuri devās laukumā, guva vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Grants Viljamss.

"Thunder" sastāvā ar "triple double" izcēlās Džošs Gidijs, kura rēķinā 20 punkti un pa 13 bumbām zem groziem un rezultatīvām piespēlēm. 26 punktus guva Ārons Viginss, bet 20+10 iekrāja Čets Holmgrens.

"Hornets" ar 19 uzvarām 78 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Thunder" ar bilanci 53-25 ir trešie Rietumu konferencē.

Nākamo spēli "Hornets" aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Dalasas "Mavericks" basketbolistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu