"Jā, man ir sāpe." Elīna Didrihsone atklāj, ka joprojām neizdodas tikt pie vēl viena bērna (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Dzīvei nav melnraksta"

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone LTV raidījumā "Dzīvei nav melnraksta" atklāti runāja par savu dzīvi – tās zemākajiem un augstākajiem punktiem. Viņa pieskārās arī ļoti personīgai tēmai – savai veselībai, kuras dēļ ģimenei šobrīd nav iespējams kļūt kuplākai.

Elīna ne pirmo reizi publiski runā par to, ka pēc dēla dzimšanas viņai nav sakārtojies menstruālais cikls un tas liedz pārim tikt pie vēl viena bērna. Nu viņa atklāj, ka šai ziņā nekas nav mainījies, viņa joprojām cer, ka viss atrisināsies.

"Jā, man ir sāpe par to, ka es nevaru otrreiz palikt stāvoklī, vismaz pagaidām. Iepriekš tas sāpēja ļoti, jo es to gaidīju to kā ikmēneša džekpotu, tagad esmu jau ar to samierinājusies, bet es ticu, ka tas nav uz visu dzīvi, jo es gribu četrus bērnus. Es pacietīgi gaidu, cerot, ka Dievs dos īstajā laikā," saka Didrihsone.

Elīna līdz galam iemeslus nezina: "Grūti pateikt, ārsti saka, ka es par daudz strādāju, ka prāts ir ļoti nogruzīts ar darbu, kā rezultātā nedod organismam to signālu, ka esmu gatava iznēsāt bērnu. Tā kā man no iepriekšējās grūtniecības nav atsākušās mēnešreizes, arī tas varētu būt iemesls, ka organisms tam vēl nav gatavs. Sakot jau, ka mazāk jāstrādā." 

Kā zināms, Didrihsone dēlu laida pasaulē 2022. gada 12. jūlijā, ļaujot viņas dzemdībām sekot līdzi teju visai Latvijai.

Iepriekš jau vēstīts, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri piesaistījuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas uzmanību pēc publiskotiem video, kuros redzams abu dēls.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus.

Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības – piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu