"Attiecības izdzisa." Līga Rīdere atklāti par šķiršanos no bērnu tēva (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Dziedātāja un daudzbērnu mamma Līga Rīdere gada sākumā atklāja, ka viena audzina savas četras atvases. TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā" Līga pastāstījusi vairāk par šķiršanos no bērnu tēva Druvja.

Līga Rīdere ir mamma četriem bērniem – Regnāram, Eināram, Martai un Mejai. Jaunākā atvase pasaulē nāca 2022. gada septembrī. Šī gada sākumā dziedātāja atklāja, ka ar saviem četriem bērniem viņa palikusi viena.

"Ģimenē visa sadarbība ir caur komunikāciju, un mūsu starpā bija komunikācijas traucējumi," iemeslu, kādēļ tagad ir viena, TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā" skaidro Līga. "Attiecības izdzisa. Ja nav komunikācijas, nekas netiek risināts, tāpēc tās izbeidzās."

Līga atzīst, ka tagad organizēt sadzīvi vienai pašai ir ļoti grūti, bet rokas nolaist nedrīkst.

Pēc šķiršanās Druvis kļuvis par brīvdienu tēti un joprojām ir bērnu dzīvē.

"Es necenšos aizvietot tēti, jo tētis ir. Ja bērni izrāda vēlmi ar viņu komunicēt, tad es cenšos to nodrošināt. Disciplinēt, uzņemties atbildību, visu laiku būt formā un būt gatavai, jo ikdienas dzīve ir ļoti dinamiska, ir grūtākais, ar ko es saskaros. Viņiem ir tikai brīvdienas, bet man ir disciplīna visu nedēļu," skaidro Rīdere.

Pēc sarunām ar bērniem dziedātāja sapratusi, ka atvasēm pietrūkst redzēt, ka mamma un tētis ir kopā. "Viņi ilgojas un sapņo par mammu un tēti kopā. Lai arī ir grūtības komunikācijā, viņi grib, lai vecāki ir kopā. Manuprāt, arī ģimenei vajadzētu censties palikt kopā, vecākiem strādāt katram ar sevi un kopā, lai spētu iemācīties komunicēt un to parādīt bērniem, jo viņi grib mācīties, redzēt, kas ir ģimene, attiecības, tad arī viņiem dzīvē būs vieglāk," pauž Līga.

Viņas šķiršanās pieredze ir gana svaiga – šķirti ar bērnu tēvu viņa dzīvo gadu.

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu