Kamēr Velsas princese mājās atlabst, princis Viljams ar sievasmāti apmeklē krogu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Velsas princis Viljams. Ilustratīvs attēls.
Velsas princis Viljams. Ilustratīvs attēls. Foto: @KaiseratCB/"X"

Velsas princis Viljams kādā vietējā krogā pacēlis glāzes kopā ar savas sievas Ketrīnas Midltones māti Kerolu Midltoni, vēsta ASV izdevums "People", atsaucoties uz britu tabloīdiem.

"Viss notika ļoti piezemēti, bez lielas jautrības. Viņš vienkārši iegāja krogā. Izskatījās, ka viņš bija kopā ar Kerolu Midltoni," norāda tabloīda "Daily Mail" žurnālists Ričards Īdens. 

Kopš Velsas princeses paziņojuma par vēža diagnozi 22. martā abi karaliskās ģimenes locekļi nav bieži rādījušies sabiedrībā. 

Avoti izdevumam "People" norādījuši, ka Ketrīnas vecāki Kerola un Maikls Midltoni apņēmušies viņai palīdzēt ar atlabšanas procesu pēc veiktās vēdera operācijas. 

"Apollo.lv" jau iepriekš ziņoja, ka šīs gada 22. marta vakarā Velsas princese publiskoja video paziņojumu, kurā apstiprināja, ka viņai ir diagnosticēts vēzis un ka sākta ķīmijterapija. Sākot cīņu ar slimību, Velsas princesei vissvarīgākās šobrīd ir rūpes par savu ģimeni. Kā viņa minēja video, visgrūtākais uzdevums bija šo baiso ziņu atklāt saviem trim bērniem.

Ļoti emocionālā videouzrunā Keita stāsta, ka viņa vēlējusies diagnozi paturēt noslēpumā, kamēr par to nav informēti bērni. Bija vajadzīgs laiks, lai princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam to atklātu vispareizākajā veidā, lai apliecinātu, ka ar mammu viss būs kārtībā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu