VIDEO "Visā mājā dzirdēja kliedzienus." Igaunijā agresīvs vīrietis ar bērniem ieslēdzas dzīvoklī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijas galvaspilsētā Tallinā kāds agresīvi noskaņots vīrietis ieslēdzies vienā no daudzdzīvokļu mājas dzīvokļiem ar savas dzīvesbiedres bērniem un apdraudējis viņu drošību, vēsta Igaunijas medijs "Rus.Postimees", atsaucoties uz aculiecinieku sniegto informāciju.

Pie ēkas atradās vairākas policijas un glābēju automašīnas, tika izsaukti arī mediķi. 

Kāds aculiecinieks "Rus.Postimees" norāda, ka vīrietis, iespējams, bija bruņots. Saskaņā ar neapstiprinātu aculiecinieku informāciju, agresīvais vīrietis bērnu māti izmetis no dzīvokļa, pašus bērnus paturot dzīvoklī.

"Vīrietis varēja būt narkotiku reibumā. Dzīvoklī atradās divi viņa dzīvesbiedres bērni un viņas draudzene, kura bija stāvoklī un kopā ar savu bērnu," norāda aculiecinieks.

Cita vietējā iedzīvotāja norāda, ka no rīta viņa dzirdējusi abu sieviešu kliedzienus. "Visā mājā dzirdēja kliedzienus. Bet es nezinu, kas tur īsti notika, redzēju tikai to, ka māju ielenca policija, glābēji un ātrā palīdzība," norāda iedzīvotāja.

Igaunijas Valsts policijas un robežsardzes pārstāve Brita Sepa norāda, ka ap plkst. 10 policija saņēmusi iesniegumu par vardarbību kādā dzīvoklī Pāes ielā.

"Policija aizturēja alkohola reibumā esošo agresoru, upuriem sniegta pirmā palīdzība. Tiek noskaidroti notikušā apstākļi," teica Sepa. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu