Režisore Liene Linde par to, kā saveda kopā Tropu un Unguru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrejs Strokins

Aktrise un režisore Inga Tropa filmas "Melnais samts" pirmizrādē visiem klātesošajiem paziņoja par savām attiecībām ar kolēģi Gati Unguru. Nu filmas režisore Liene Linda atklāj, ka tas, iespējams, ir viņas nopelns. 

Jau ziņots, ka Inga Tropa un Gatis Ungurs no ekrāna partneriem kļuva par pāri arī dzīvē. 

Linde intervijā žurnālam "Ieva" teic: "Jā, tas ir mans mazs nopelns. Man kā režisorei ir ļoti svarīgi, lai nav samelots lielajās lietās, lai skatītāji noticētu pāra romantiskajām attiecībām. Tāpēc viņiem pirms filmas uzrīkoju ļoti iespaidīgu randiņu."

Viņa turpina: "Viņiem aploksnē bija septiņi uzdevumi, kas jāpiedzīvo kopā. Vispirms bija jāiet uz kino, tad lokācijas dzīvoklī kopā jāpagatavo ēst, jāatbild uz divdesmit būtiskiem jautājumiem, beigās jāapskaujas un jāpaguļ kopā, lai ķermeņi viens otru iepazīst. Es to zemi uzaru."

Iepriekš Tropa bija precējusies ar mākslinieku Miķeli Fišeru - abi satuvinājās 2016. gadā un apprecējās 2020. gadā, taču 2022. gada vasarā kļuva zināms, ka abi gājuši katrs savu ceļu. Fišers pēc tam atkal apprecējās, par sievu apņemot komponisti Annu Ķirsi.

Filma "Melnais samts" ir humora caurvīts stāsts par jaunas sievietes attiecību un radošās dzīves līkločiem, cenšoties sasniegt savus mērķus un kļūt par normālu pieaugušo. Sapņi mijas ar realitāti, emocionāli dzīves izaicinājumi ar absurdu humoru un pašironiju.

Filma ieguva deviņas Nacionālās kinobalvas "Lielais Kristaps" nominācijas. "Lielā Kristapa" balvu kā labākā otrā plāna aktrise saņēma Sabīne Tīkmane.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 10. aprīļa numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu