"Iedosim viņām zobu diegu." Pamatīgu sašutumu izraisījuši ASV olimpiešu tērpi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Interneta vidū pamatīgu sašutumu izraisījuši formastērpi, kuros šā gada olimpiskajās spēlēs startēs ASV sportistes.

"Vai to ir izstrādājis kāds pornoindustrijas atkarīgais?" norādot uz sieviešu vieglatlētikas sacensību formām, sociālajos tīklos raksta lietotāja Billija Brega.

Jau no pirmā acu uzmetiena ir skaidrs, ka sacensību forma ļoti atklāj intīmo zonu. "Kāpēc viņi vispār rada apģērbu sievietēm? Iedosim viņām zobu diegu," piebilda lietotāja Dženifera.

Līdzīgu komentāru interneta dzīlēs netrūkst.

"Es lūdzu, lai manas īpašās dienas nekad nesāktos," sacīja sprintere Jasmīna Toda. "Vispirms ir jānoslēpj visas vietas un pēc tam jāpārliecinās, ka tampona aukla nebūs redzama. Esmu ļoti nobažījusies, jo audums pat nenosedz visas manekena intīmās zonas."

Bijusī ASV sportiste un pašreizējā vieglatlētikas žurnāliste Tiāra Viljamsa piebilda: "Sievietes ar to nevar lēkt tālumā vai augstumā, veikt barjerskrējienu, elpot vai staigāt."

Blakus milzīgajai kritikas devai ir arī saujiņa pozitīvā. Kārtslēcēja Keitija Mūna nodemonstrējusi sacensību formu, kuru uzskata par diezgan līdzīgu.

"Ja kādam tas palīdz, izmēģināju līdzīgu tērpu un nebija nekādu problēmu... ar kaut ko atsegtu. Man liekas, ka uz manekena tā forma vienkārši tā izskatās. Tas atgādina iepriekšējo modeli, tikai ar nedaudz augstāku piegriezumu. Zinu, ka katra katra augums ir atšķirīgs," viņa tomēr piebilst.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu