Noskaidroti "Ventspils" pretinieki LBL pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Užavas" Latvijas kausa fināla spēle basketbolā, kurā tiekas "Rīgas Zeļļi" pret "VEF Rīga" Zemgales Olimpiskajā centrā.
"Užavas" Latvijas kausa fināla spēle basketbolā, kurā tiekas "Rīgas Zeļļi" pret "VEF Rīga" Zemgales Olimpiskajā centrā. Foto: Evija Trifanova/LETA

"Rīgas Zeļļi" komanda 18. aprīlī nodrošināja vietu "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā, kurā pretī stāsies "Ventspils" komanda.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 81:74 (19:25, 20:21, 21:16, 21:12) pārspēja "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandu un sērijā līdz trīs uzvarām panāca 3-1.

Uzvarētājiem Kamaka Hepa guva 15 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, Džordanam Hanteram bija 14+8, kā arī piecas rezultatīvas piespēles, bet Dāvids Vīksne guva 13 punktus un pārtvēra trīs bumbas.

Valmieriešiem sezonas pēdējā spēlē Šons Seneka Naits guva 15 punktus un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, Rostislavam Novickim bija 13+6, savukārt Ričads Greitāns guva 12 punktus.

Pirmajā mačā ar "Rīgas Zeļļi" savā laukumā uzvarēja ar 87:65, bet otrajā ar 96:95 mājās pārāki bija valmierieši. Trešajā spēlē rīdzinieki mājās bija pārāki ar 90:67 un sērijā līdz trīs uzvarām atguva pārsvaru ar 2-1.

Otrā ceturtdaļfinālā spēkojas "Ogre" un "Liepāja" un pēc trīs mačiem ar 2-1 vadībā ir ogrēnieši.

"VEF Rīga" un "Ventspils" jau ir nodrošinājušas vietu pusfinālā.

Pērn par čempioniem kļuva "VEF Rīga" basketbolisti, kuri finālā ar 4-1 pārspēja "Ventspili", bet cīņā par bronzu "Liepāja" ar 3-1 bija pārāka pār "Ogri".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu