Nākamais! Trīs Zodiaka zīmes, kas visātrāk izmet no sirds izjukušas attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: shurkin_son/Shutterstock

Runājot par šķiršanos, lielāko daļu cilvēku var iedalīt divās kategorijās: vieni ne tik viegli palaiž vaļā bijušos partnerus, viņiem nepieciešams ilgs laiks vienatnē, lai pārdomātu visu, savukārt citi uzreiz pēc šķiršanās ir gatavi mesties jaunu notikumu virpulī. 

Auns

Pateicoties savam temperamentam un uzliesmojošajai enerģijai, Auniem attiecībās reizēm iet patiesi vētraini. Tas attiecas arī uz īsiem pārdzīvojumiem. Un tas nav tāpēc, ka viņi nebūtu mīlējuši un izturējušies pret savu partneri virspusēji, nē, šie cilvēki vienkārši nevar ilgstoši pieķerties vienam un tam pašam cilvēkam. Viņu avantūrisma gars burtiski dzen uz jauniem sasniegumiem, tāpēc nevajag apvainoties, ka šīs zīmes pārstāvis tevi tik ātri aizmirsis.

Vēzis

Vēži patiesībā diezgan ātri tiek galā ar depresiju pēc mīļotā zaudējuma. No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka melanholiskie Vēži neiederas šajā sarakstā, tomēr tā nav. Šķiroties no bijušajiem mīļotajiem, viņi tikai neilgu laiku ir nomākti. Neskatoties uz vilšanos un depresiju, viņi ātri ir gatavi jauniem mīlestības meklējumiem. 

Lauva

Lauvam sāpīgākā šķiršanās būs tad, ja partneris viņu pametīs pirmais. Viņam tas ir ļoti smags trieciens, jo tas skar viņa pašapziņu. Pat parastas nesaskaņas attiecībās var satraukt Lauvu tiktāl, ka strīda laikā viņš var doties jauna mīļākā meklējumos. Viņš to dara, lai atjaunotu savu iedragāto pašcieņu. Tikai jauns partneris var atjaunot savu spēku, atjaunot pašcieņu un mierināt viņa lepnumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu