"Divas reizes esmu precējusies cietumā." "Ērkšķu" Alīna dalās savā attiecību pieredzē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībniece Alīna Jorova (32) viesojās raidījumā "Kad viņas satiekas", kur atklāti dalījās savā attiecību pieredzē.

Aiz muguras Alīnai ir četras laulības, viņas plānos dzīves laikā ir dubultot šo skaitli. Alīna stāsta, ka viņas pirmā laulība tika noslēgta Īrijā, turklāt tā bijusi fiktīva. Izrādās, ka ar vīrieti, ar kuru viņa grasījās precēties pirmo reizi, iepriekš nebija pazīstama. Viņa viņu satika tikai aizbraukusi uz Īriju.

"Viņam vajadzēja dokumentus, man vajadzēja kādu, kurš man nodrošinās dzīvi, naudu. Mums bija ļoti labas, draudzīgas attiecības, tur nebija nekādas kaisles. Vienreiz es sadzēros un viņu mēģināju noskūpstīt, bet viņš mani atgrūda. Viņš bija musulmanis.

Mana nākamā mīlestība bija mana puiša draugs, kurš sēdēja cietumā. Manam puisim šis draugs zvanīja, lai papļāpātu, tad nu es arī iesaistījos šajās sarunās. Un tā piecus gadus norunājām. Kad no Īrijas atbraucu atpakaļ uz Latviju, viņš mani uzaicināja uz randiņu cietumā. Satikāmies, pakomunicējām. Pēc tam, kad aizgāju mājās, viņš man zvana un saka "davai, apprecamies", es saku – priekš kam? Viņa atbilde – lai visi ir šokā! Un jā, mēs apprecējāmies cietumā," atklāj Alīna. 

Viņa teic, ka šo vīrieti patiesi mīlējusi, neskatoties uz to, ka viņš Alīnu paņēma, kad viņa bija stāvoklī: "Viņš tiešām ir manas dzīves lielākā mīlestība. Viņš ir mana pirmā bērna tēvs, joprojām viņu mīlu, bet diemžēl 29 gadu vecumā viņš aizgāja no dzīves, viņam apstājās sirds."

Trešā reize esot bijusi kļūda. "Man tikai gribējās pierādīt otrajam vīram, ka es arī kādu varu dabūt. Mēs pat nepaspējām kopā padzīvot." Arī ar trešo vīru viņa apprecējās cietumā.

Ar ceturto vīru viņa piecus gadus bija laulībā, kuru šķiroties nodēvēja par bezjēdzīgu.

Alīna ir trīs bērnu mamma. 

Kā izrādās, Alīna šobrīd esot aizņemta sieviete, viņa ir kopā ar vīrieti, kurš esot musulmanis. Viņai patīkot šī kultūra. 

Jau vēstīts, ka Alīnu plašāka sabiedrība iepazina, kad viņa piedalījās sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā. Pēc šova Alīnes dzīves kvalitāte ir krietni uzlabojusies. Viņa tikusi galā ar atkarībām un pievērsusi pastiprinātu uzmanību savai emocionālajai un fiziskajai veselībai.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu