Izdevums: Putins pēc "vēlēšanām" lielākoties nepamet Kremli un rezidences

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas diktators Vladimirs Putins.
Krievijas diktators Vladimirs Putins. Foto: Artyom Geodakyan/AP

Krievijas vadonis Vladimirs Putins pēc "uzvaras" prezidenta "vēlēšanās" lielākoties nepamet Kremli un savas rezidences, novēroja Krievijas neatkarīgais izdevums "Agenstvo".

Pēdējo divu nedēļu laikā Putinam nav bijis neviena izbraukuma pasākuma, norāda izdevums. 

No 17.marta līdz 17.aprīlim Putins piedalījies vien desmit publiskos pasākumos. Viens no šiem pasākumiem bija koncerts saistībā ar Ukrainai piederošās Krimas aneksijas gadadienu.

Kremlis informē, ka pēdējās divās nedēļās Putins piedalās dažādās sanāksmēs ar videozvana starpniecību.

Jau ziņots, ka tā dēvētās vēlēšanas, kas faktiski bija vienīgi izrāde Putina leģitimitātes kārtējai apliecināšanai, notika no 15. līdz 17.martam.

Pat nerēķinoties ar ierastajām manipulācijām ar balsu skaitīšanas rezultātiem un vēlētāju aktivitāti, jau iepriekš nebija ne mazāko šaubu, ka Putins kārtējo reizi tā dēvētajās vēlēšanās "uzvarēs", paliekot amatā vismaz līdz 2030.gadam, jo Krievijā jau sen nepastāv nekāda reāla opozīcija un visi vērā ņemamie opozīcijas līderi bijuši spiesti vai nu atstāt valsti, vai atrodas cietumā, vai arī tikuši noslepkavoti.

Saskaņā ar neatkarīgo tīmekļa izdevumu "Meduza" un "Vjorstka" ziņām Kremlis amatpersonām bija izvirzījis uzdevumu nodrošināt, lai par Putinu būtu nobalsojuši vismaz 80% vēlētāju. Kā liecina oficiālo "sociologu" veiktā aptauja, Krievijas amatpersonas šoreiz Kremļa vēlmes, domājams, piepildījušas ar uzviju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu