"Es stulbi iekritu." Leģendārais kultūras žurnālists Andrejs Volmārs nikns uz Artusu Kaimiņu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube raidījuma "Suņu būda"/Apollo.lv kolāža

Leģendāro kultūras žurnālistu Andreju Volmāru pamatīgi nokaitinājis bijušais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš Volmāru bija uzaicinājis uz viņa reanimēto raidījumu "Suņa būda". Jūtot Kaimiņa uzbrūkošo attieksmi, Volmārs lēma patvaļīgi interviju pamest.

Aktieris Artuss Kaimiņš nu jau kādu laiku cenšas reanimēt savu skandalozo raidījumu "Suņu būda", aicinot uz to slavenus ļaudis.

Intervija ar leģendāro kultūras žurnālistu, LTV raidījuma "Daudz laimes, jubilār!" vadītāju Andreju Volmāru noslēdzās ātri, jo kultūras žurnālists, nevēloties piespēlēt Kaimiņa provokācijām, pēc dažiem uzdotajiem jautājumiem aizgāja prom.

Nu Volmārs piedzīvoto komentējis izdevumam "Privātā Dzīve": "Varētu teikt tā – es stulbi iekritu." 

"Ar Artusu biju pazīstams, pirms vēl viņš kļuva par deputātu. Mani viņš pazina kā žurnālistu, es viņu – kā aktieri. Man ir aktieri, kurus uzskatu par īpašiem, un Artuss bija šajā sarakstā," nopūšas Andrejs.

"Būtiski ir tas, ka es nevienu "Suņa būdas" raidījumu nebiju redzējis, jo šis formāts, kur ir riešana, mani absolūti nesaista. Manā skatījumā tā nav žurnālistika," norāda viņš.

"Kad Kaimiņš mani aicināja uz interviju, jautāju viņam, vai tā ir tā pati "Suņu būda"? Viņš man galvoja: "Nē, nē, Andrej! Man ir pilnīgi cits raidījums. Pavisam jauns projekts." Tātad viņš mani piemānīja," pēc notikušā nikns ir Volmārs.

"Artuss burtiski gāzās man virsū ar provokatīviem jautājumiem, un es vienkārši apjuku. Biju šokā. Es kā idiots pirms tam neuzprasīju, par kādām tēmām runāsim, un arī viņš man to neteica. Sajūta bija kā ar bomi pa pieri," atklāj Andrejs.

LTV žurnālists neatceras, kas konkrēti bija pēdējais piliens, kurš lika piecelties un interviju pamest. "Godīgi sakot, negribu to pat atcerēties. Vienīgais, par ko sevi vainoju, ka neaizgāju no šīs intervijas ātrāk. Gribēju būt solīds. Taču ar šādu deģ…rātu nevar būt solīds," teic kultūras žurnālists. Interviju viņš nav noskatījies. "To daru apzināti, jo zinu, ka man, tēlaini izsakoties, no tā visa nāks vēmiens. Varbūt noskatīšos pēc kāda laika, bet pagaidām piedzīvotās negatīvās emocijas ir pārāk svaigas," neslēpj Andrejs.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. aprīļa numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu