Miljonāra Oļega Fiļa mīļotās vārds atkal izskan skandālā. Jelinska kašķējas ar bijušā vīra mīļoto sievieti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kristine Jelinska/Facebook

Kādreizējā ABLV bankas līdzīpašnieka, miljonāra Oļega Fiļa mīļotās sievietes Kristīnes Jelinskas vārds atkal ierauts skandālā. Jelinskas bijušā vīra tagadējā dzīvesbiedre Kristīne Lapiņa pārmet Jelinskai jaukšanos bijušā dzīvē, raksta izdevums "Kas Jauns".

Pirms vairākiem gadiem, kad tapa zināms, ka Jelisnka sākusi attiecības ar Oļegu Fiļu, Jelinskas vīrs Kaspars nevairījās publiski nosodīt savas bērna mātes Kristīnes rīcību, atklājot arī, ka sānsolis ar Oļegu nebūt neesot bijis vienīgais viņu laulībā.

Nu Jelinskas bijušā vīra jaunā dzīvesbiedre Kristīne Lapiņa sacēlusi vētru, savā "Instagram" profilā publiskojot, kāda pēdējos gados ir komunikācija starp abām dāmām.

Kā raksta "Kas Jauns", Jelinska atļāvusies paironizēt par Kristīnes Lapiņas un Kaspara ceļojumu uz Parīzi – Jelinskas dzēlīgās piezīmes publiskojusi pati Lapiņa.

Lapiņa pārmet Jelinskai jaukšanos bijušā dzīvē pat vairākus gadus pēc šķiršanās no Kaspara. Lapiņa apgalvo, ka iepriekš Jelinska zvanījusi bijušajam vīram Kasparam – sūdzējusies, ka jūtoties vientuļa, un interesējusies, ko viņš dara.

Kaspars ieteicis bijušajai sievai ar šīm problēmām vērsties pie Oļega. Kaspara tagadējo dzīvesdraudzeni arī nokaitinājusi šī saruna, tāpēc viņa uzrakstījusi Oļegam Fiļam ierosinājumu, lai viņš biežāk samīļo savu sievieti, lai viņai nav kārtējo reizi jāzvana Kasparam.

Pēc pāris dienām sekojusi atbildes reakcija no Jelinskas – viņa sūtījusi audio vēstījumu Lapiņai, lai viņa "neraksta Oļegam Fiļam kaut kādu savu nelaimīgo herāciju un nelien viņas dzīvē, jo viss esot kārtībā", bet lai labāk pievēršas pamperu mainīšanai.

Turpinot kašķi, Jelinska Lapiņai norādījusi, ka viņai ir visas tiesības rakstīt savam bijušajam vīram, ka ir sagurusi, un lūgt palīdzību izvadāt kopējos bērnus, bet tas neko nenozīmējot.

Jelinska ieteikusi bijušā vīra draudzenei "neaizmirst, kas viņa ir", un "zināt savu vietu", kā arī pieprasījusi izdzēst Oļega Fiļa numuru, jo "tādiem" numuriem viņas telefonā nav jābūt.

Liepiņa savā "Instagram" kontā sadaļā "Drama Queen" publiskojusi arī citas komunikācijas liecības. 

Ar abām Kristīnēm sazinājās arī žurnāls "Kas Jauns". Lapiņa informēja, ka "šobrīd plašākus komentārus par piecus gadus ilgo vajāšanu no Kristīnes Jelinskas puses" vēl plašākai publikai iztirzāt nevēlas.

Savukārt Jelinska pauda neizpratni, kāpēc medijus sešus gadus nav interesējuši ne viņas rīkotie ražas svētki un neskaitāmi citi projekti, tostarp labdarības, ne tas, ka viņa audzina divus bērnus, no kuriem viens ir bijušā vīra, bet interesē, "ko runā Kristīne Lapiņa – mājsaimniece no Mārupes". Jelinska pauda uzskatu, ka "divi cilvēki vēlas uztaisīt slavu uz viņas rēķina un noliet mēsliem visas Latvijas priekšā, kas, kā izskatās, būšot izdevies".

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 23. aprīļa numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu