Sodīts pasaulē zināms ārsts, kurš pacientei apmaiņā pret seksu injicējis botoksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: JamesPGoddard90/"X"

Ārsts Tijions Ešo no Lielbritānijas ticis atstādināts no darba, jo viņš vienā no savām klīnikām pacientei apmaiņā pret seksu sniedza bezmaksas botoksa injekcijas, vēsta raidsabiedrība BBC.

Tijions Ešo, kurš ir piedalījies ITV raidījumā "This Morning", BBC raidījumā "Morning Live" un E4 raidījumā "Body Fixers", atzina notikušo faktu. Šāda veida "darījums" ar pacienti ilga gandrīz trīs gadus.

42 gadus vecais divu bērnu tēvs, kurš lepojas ar daudzu zināmu klientu ārstēšanu, arī atzina, ka "uzvedies nepiedienīgi".

Slēgtā tiesas sēdē tika nolemts Ešo izņemt no ārstu reģistra. Tiesas pamatojums tiks publicēts nākamnedēļ.

Ešo atzinis, ka viņam bija nepiedienīgas attiecības ar sievieti, pacienti A, ar kuru viņš apmainījās ar seksuāla rakstura ziņām sociālajā vietnē Instagram. Taču vīrietis apgalvoja, ka viņam nekad nav bijis fiziska seksuāla kontakta ar pacienti A, kura sniedza seksuālos pakalpojumus, izmantojot "OnlyFans" un kameras.

Savukārt tiesneši secinājuši, ka Ešo 2021. gadā savā klīnikā Ņūkāslā tomēr veica fizisku seksuālu kontaktu ar pacienti A un pēc tam bez maksas injicējis botoksu.

Komisija arī secināja, ka viņam un sievietei bija seksuāls kontakts iepriekšējo konsultāciju laikā.

Ešo ir "Esho Clinic" dibinātājs, kas darbojas arī Londonā, Liverpūlē un Dubaijā, un tās klientu vidū ir virkne slavenību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu