Šteinbergs gūst sešus punktus uzvarētā Spānijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs svētdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē izcēlās ar sešiem punktiem, viņa pārstāvētajai Manrezas "Baxi izcīnot uzvaru.

"Baxi" savā laukumā ar 98:96 (28:28, 26:17, 24:29, 20:22) pārspēja "Valencia".

Šteinbergs spēlēja 18 minūtes un četras sekundes un raidīja grozā divus no pieciem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja atlēkušo bumbu, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva kļūdu, nopelnīja divas piezīmes un iekrāja +/- rādītāju -6, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu viens.

Mājinieku rindās ar 18 punktiem izcēlās Devins Robinsons, kamēr Valensijas komandas labā 20 punktus guva Brendons Deivīss, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un iekrāja sešas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Jāņa Timmas un Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Santjago de Kompostelas "Obradoiro" viesos ar 69:79 (20:28, 17:10, 19:23, 13:18) piekāpās turnīra līderei Madrides "Real".

Starp viesiem Strēlnieks laukumā bija deviņas minūtes un 52 sekundes un, realizējot vienu no diviem divu punktu metieniem, guva divus punktus, nopelnīja vienu piezīmi, iekrājot +/- rādītāju +2 un efektivitātes koeficientu -1. Timma palika uz rezervistu soliņa.

"Obradoiro" no zaudējuma neglāba Tomass Skrabs, kurš izcēlās ar 25 punktiem, kamēr Madrides vienībā rezultatīvākais ar 11 punktiem bija Geršons Jabusele.

Jau ziņots, ka sestdien Anžejs Pasečņiks guva 20 punktus, taču viņa pārstāvētā "Palencia" ar 94:101 piekāpās ULEB Eirolīgas klubam Vitorijas "Baskonia".

Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM ar 19 uzvarām 30 spēlēs ir sestā, "Baxi" ar 18 panākumiem ieņem astoto vietu, "Obradoiro" ar astoņām uzvarām ir 17.vietā, bet "Palencia" ar bilanci 5-26 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu