2. maijā atklās "Lux Express" pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Liepāja-Rīga

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" jaunais autobuss "Scania Irizar i6S Efficient" prezentācijas pasākuma laikā pie Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas.
Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" jaunais autobuss "Scania Irizar i6S Efficient" prezentācijas pasākuma laikā pie Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas. Foto: Lita Millere/LETA

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" ceturtdien, 2.maijā, atklās pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Liepāja-Rīga, informē "Lux Express" pārstāvji.

Atklāšanas pasākums notiks plkst.15 Rīgas starptautiskās autoostas Ozola zālē.

Pasākumā piedalīsies satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P), Autotransporta direkcijas (ATD) valdes priekšsēdētājs Dins Merirands, "Lux Express" īpašnieks Hugo Osula, "Lux Express" Baltijas biznesa attīstības vadītājs Aldis Ķibēns.

Autobusi no Liepājas uz Rīgu kursēs plkst.6, plkst.7, plkst.8.30, plkst.11.30, plkst.13.30, plkst.16., plkst.17.30 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.19. Savukārt no Rīgas uz Liepāju autobusi kursēs plkst.7, plkst.9, plkst.11, plkst.13, plkst.16, plkst.17.40, plkst.19 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.14.30.

Vienlaikus no piektdienas, 3.maija, "Lux Express" nodrošinās vienu reisu dienā no Liepājas uz Daugavpili un atpakaļ, tas izbrauks no Liepājas plkst.7, piestās Rīgā un no Rīgas turpinās ceļu plkst.10.30. No Daugavpils uz Liepāju autobuss izbrauks plkst.15.25 un nonāks Liepājā plkst.22.20.

Uzņēmuma pārstāvji iepriekš informēja, ka visi reisi maršrutos Rīga-Liepāja un Liepāja-Daugavpils tiks veikti ar 2023.gadā ražotajiem autobusiem "Scania Irizar i6S Efficient".

Jau ziņots, ka "Lux Express Latvia" apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,735 miljoni eiro, kas ir par 73,4% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī uzņēmums guva peļņu 8497 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

"Lux Express Latvia" reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 193 404 eiro. Uzņēmums pieder Igaunijā reģistrētajam uzņēmumam "Lux Express Estonia".

"Lux Express" grupa nodrošina starptautiskos tālsatiksmes reisus uz vairāk nekā 20 galamērķiem septiņās valstīs, tostarp uz Kuresāri, Tallinu, Narvu, Pērnavu, Tartu, Rīgu, Viļņu un Varšavu. Tāpat kompānija nodrošina iekšzemes pasažieru pārvadājumus Igaunijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu