Pašmāju mīlas šovā "Amors" noskaidroti uzvarētāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV skatītājiem teju divus mēnešus bija iespēja sekot līdzi jaunā pašmāju realitātes šova "Amors" dalībnieku piedzīvojumiem un mīlas līkločiem. Nu šis piedzīvojums ir noslēdzies un arī uzvarētāji ir noskaidroti.

Skaistā Lietuvas viesu mājā sākotnēji ieradās astoņi drosmīgi un mīlestību alkstoši dalībnieki – trīs dāmas un pieci jauni vīrieši.

Foto: Publicitātes foto

Katra jauna diena bija jauns piedzīvojums. Šovam laika gaitā pievienojās vēl trīs dāmas - Ļubova, Liene Leitāne un Lonija. 

Kamēr lielākā daļa dalībnieku mainīja partnerus vairākkārt, Liene Ušakova un bokseris Juris Zundovskis palika kopā līdz pat šova finālam. Jau kādu laiku zināms, ka abu attiecības nostiprinājās un viņi kļuva par pāri arī ārpus šova.

Runājot par pārējām dāmām, šķiet, jaunā aktrise un dejotāja Madlēna Valdberga šova laikā piedzīvoja visspilgtākās emociju gammas. Jau pašā šova sākumā viņai iepatikās divi puiši – abi Mārtiņi. Sākotnēji viņa izvēlējās Mārtiņu elektriķi, bet drīz vien saprata, ka spēcīgākas simpātijas izjūt pret Mārtiņu dīdžeju. Abu Mārtiņu dēļ Madlēna nobirdināja pa kādai asarai ne reizi vien šova laikā. 

Tieši fināla sērijā Madlēna piedzīvoja lielāko šoku. Kad šķita, ka ar Mārtiņu dīdžeju attiecības ir noskaidrojušās, un viņa neslēpa, ka simpātijas pret viņu ir kļuvušas spēcīgākas, Mārtiņš nāca klajā ar apstulbinošu informāciju brīdī, kad bija jāizdara pēdējā izvēle. Viņš Madlēnas vietā izvēlējās Diānu. Neviens dalībnieks tādu lēmumu nebija gaidījis. 

Arī Ļubai šova laikā vairākkārt mainījās simpātijas – sākotnēji viņa bija pārī ar bokseri Kristapu, bet drīz vien savu izvēli mainīja, izvēloties Mārtiņu elektriķi. Kristaps par to nemaz nebēdāja. Viņam iepatikās jaunā dalībniece Liene Leitāne.

Savukārt Mārtiņš elektriķis, kuram sākotnēji iepatikās Madlēna, pēc tam Liene Leitāne un pēc tam Lonija, šova finālu sagaidīja viens. 

Kristapa un Lienes Leitānes starpā simpātijas neuzvirmoja uzreiz. Pēc kopā pavadītas nakts dzirkstele tomēr uzšķīlās un viņi pat ļāvās mīlas priekiem. 

Pēc tam viņi turpināja tuvāk iepazīties un nokļuva arī līdz šova finālam kā pāris, kurš pret Lieni Ušakovu un Juri cīnījās par šova galveno balvu.

Pēc dažādu uzdevumu izpildes tika paziņots, ka par šova uzvarētājiem kļūst Liene Leitāne un bokseris Kristaps. 

Šova finālā par galveno balvu cīnījās vien divi pāri – Kristaps un Liene Leitāne, Juris un Liene Ušakova. Pārējie šova dalībnieki – abi Mārtiņi, Ļuba, Madlēna, Lonija, Harijs un Diāna finālu sagaidīja bez pāra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu