FOTO UN VIDEO Dons aizvada noslēdzošo mēģinājumu uz Eirovīzijas skatuves pirms pusfināla

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: eurovision.tv

Jau pavisam drīz, 9. maijā, mūziķis Dons Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā pārstāvēs Latviju. Malmē mūziķis ieradās jau 29. aprīlī un nākamajā dienā aizvadīja pirmo mēģinājumu, bet šodien, 2. maijā, Donam bija iespēja izmēģināt savu priekšnesumu uz lielās skatuves otro un pēdējo reizi pirms pusfināla.

Dons arī 2. maijā uz skatuves kāpa zilā tērpā, kas ir piedzīvojis izmaiņas kopš nacionālās atlases konkursa "Supernova".

Arī skatuves iekārtojumā, tāpat kā pirmajā mēģinājumā, dominē spēcīgā gredzenveida struktūra, kā arī zilas un baltas prožektoru gaismas, kas piepilda skatuvi.

Pirms pirmā mēģinājuma katras dalībvalsts delegācija saņēma instrukcijas par drošību, iepazina ģērbtuves zonu, kā arī auss monitoru telpu.

Savukārt pēc mēģinājuma katra delegācija varēja apskatīt mēģinājuma ierakstu. Tādējādi tiek apspriestas jebkādas iespējamas izmaiņas vizuālajā, operatora darbā, horeogrāfijā utt. Pēc tam sekoja grima konsultācija.

Atgādinām, ka Dons iepriekš sacīja, ka nekas no tā, kas bija redzams nacionālajā atlasē, nebūs uz Eirovīzijas lielās skatuves - ja nu vienīgi apģērba krāsas. Tiesa, tērpam esot vairākas versijas. "Ekrāna saturs ir pavisam savādāks, arī scenogrāfija. Nāks klāt vēl viens bekvokāls," intervijā "Rīta panorāmā" sacīja Dons, piebilstot, ka pārējais lai paliek pārsteigums.

Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latvijas dziesma "Hollow" izskanēs otrajā pusfinālā 9. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, savukārt fināls norisināsies 11. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu