Vairāk nekā izturības sacensības. Ķegumā aizvadīts "Stipro skrējiens"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

4. maijā, Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā "Zelta Zirgs" aizvadīts Latvijā lielākais tautas izturības un piedzīvojumu skrējiens "Optibet stipro skrējiens". Aplūko TVNET+ sarūpēto atskatu no skrējiena!

Šogad bija īpaši padomāts, lai skrējienā varētu piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības.

Papildus sportiskajam noskaņojumam trasēs pasākuma teritorijā norisinājās arī izklaides, lai radītu svētku sajūtu pasākuma dalībniekiem un līdzi atbraukušajiem atbalstītājiem.

"Stipro Skrējiens" ir vairāk nekā izturības sacensības. Pasākums sniedz jaunu pieredzi ikvienam interesentam, liekot izkāpt no ierastās komforta zonas un pārliecināties par savu fizisko un mentālo izturību. Šīs sacensības stiprina gribasspēku un sniedz pārliecību par saviem spēkiem. Sniedzot palīdzīgu roku citiem trases dalībniekiem, tas raisa Latvijas iedzīvotājos vienotības sajūtu.

Dalībai skrējienā pieejamas četras dažādas grūtības pakāpes distances. Vieglākā ir bērniem pielāgota trase, kā arī ģimeņu distances ar zemāku slodzi un šķēršļu sarežģītību. Galvenajā startā sieviešu un vīriešu grupās "Stipro skrējiena" pamata distancē ietverti dažādi pārbaudījumi ūdenstilpnēs, tranšejās, mežā un citviet sporta kompleksa teritorijā. Savukārt "Stipro Skrējiena" Elites grupā startēs sportisti ar augstāku fizisko sagatavotību, lai cīnītos par balvām.

Lai piedalītos skrējienā un izbaudītu piedzīvojumu ir nepieciešams iegādāties ieejas biļeti "Biļešu servisa" tirdzniecības tīklā.

Norises dienā sporta kompleksā norisināsies arī papildu izklaides aktivitātes, lai radītu svētku sajūtu pasākuma dalībniekiem un līdzi atbraukušajiem atbalstītājiem. Līdz pat skrējiena norises dienai paredzētas dažādas aktivitātes un konkursi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu