Šovā "Balss maskā" atmasko Slaimu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Nemanot pienācis šova "Balss maskā" ceturtās sezonas fināls, kurā par uzvaru sacentās trīs maskas – Slaims, Lapsa un Sirds. Maskas izpildīja savas mīļākās balādes, demonstrējot emocionalitāti un vokāla spēku. Tikai divas no maskām tika šova superfinālā. 

Vakara laikā šova detektīvi – Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Baiba Sipeniece-Gavare un Mārtiņš Spuris turpināja atmaskot dalībniekus, izmantojot sagatavotos pavedienus.

Šova fināls nes ne vienu vien pārsteigumu. Masku, kura neiekļuva superfinālā, noteica skatītāji zālē un detektīvi, bet

uzvarētāja noteikšanas gods būs uzticēts skatītājiem pie TV ekrāniem.

Pirms šova superfināla uz izbalsošanas strīpas stājās Sirds un Slaims. Detektīvi lēma, ka maska jānoņem Slaimam. 

Atklājās, ka zem Slaima maskas slēpās dziedātāja Kato, iegūstot godpilno trešo vietu šova "Balss maskā" ceturtajā sezonā. 

Slaims finālā izdziedāja dvēseli ar Selīnas Dionas hītu "All By Myself".

Superfinālā cīņu turpina Lapsa un Sirds.

Atgādinām, ka "Balss maskā" raidījumos jau atmaskots Virtulis, zem kura maskas slēpās dīdžejs Magnus Eriņš, kā arī Fēnikss, zem kura maskas slēpās modele Māra Sleja un Mutants, kura ādā iejutās bijušais hokejists Jēkabs Rēdlihs, Sams, kura ampluā skatītājus maldināja Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens, no detektīvu vērīgās acs neizbēga arī Bebrs, kura ādā iejutās Arvis Zēmanis, arī Burvja laiks šovā ir beidzies, zem maskas slēpās Agris Daniļevičs, no atmaskošanas neizbēga arī Papagailis, kura ādā iejutās NMPD vadītāja Liene Cipule, kā arī Kokteilis, kura ādā iejutās Karīna Tatarinova, īsi pirms pusfināla izstājās Planēta, kuras ādā iejutās Armands Simsons un Princese, zem kuras maskas slēpās aktrise Lelde Dreimane.

Atgādinām, ka dalībnieki cīnās par balvu – 5000 eiro, ko ziedot sevis izvēlētam labdarības mērķim.

Uzzini interesantākos faktus par šovu, lasot zemāk!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu