Šteinbergs gūst 11 punktus "Baxi" zaudējumā pret "Casademont"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs Foto: www.basquetmanresa.com

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs 5. maijā guva 11 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, viņa pārstāvētajai Manrezas "Baxi" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Baxi" viesos ar rezultātu 80:90 (13:28, 17:14, 23:16, 27:32) atzina Saragosas "Casademont" pārākumu.

Šteinbergs, laukumā pavadot 22 minūtes un trīs sekundes, realizēja savu vienīgo divpunktu metienu un trīs no deviņiem tālmetieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, bloķēja vienu metienu, divreiz pārkāpa noteikumus, tika pie negatīva +/- rādītāja (-6) un pieciem efektivitātes koeficienta punktiem.

Par latvieti "Baxi" rindās rezultatīvāki bija tikai 14 punktus guvušie Branku Badio un Dani Garsija. Pretiniekiem 18 punktus guva Santjago Justa.

Tikmēr Artūrs Kurucs guva trīs punktus, bet Rodiona Kuruca nebija pieteikumā spēlē, kurā Mursijas UCAM viesos ar rezultātu 71:96 (18:25, 18:22, 15:31, 20:18) piekāpās Malagas "Unicaja".

Kurucs spēlēja 12 minūtes un 50 sekundes, realizēja vienu no diviem tālmetieniem, netrāpīja vienīgo divpunktu metienu un abus soda metienus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva četras kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes un kā vienīgais savā komandā tika pie pozitīva +/- rādītāja (+2).

Mursijas vienībā 11 punktus guva Dilans Eniss, bet uzvarētājiem 20 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles bija Taisonam Kārteram.

Jau ziņots, ka sestdien Jānis Timma guva 18 punktus, viņa un ārpus pieteikuma palikušā Jāņa Strēlnieka pārstāvētajai Santjago de Kompostelas "Obradoiro" mājās ar 101:89 pārspējot Andoras "MoraBanc". Savukārt Anžejs Pasečņiks guva 12 punktus, kamēr "Palencia" izbraukumā ar 97:80 uzvarēja "Bilbao".

UCAM ar 20 uzvarām 32 spēlēs ir septītā, "Baxi" ar 18 panākumiem ieņem astoto vietu, "Obradoiro" ar deviņām uzvarām ir 17.vietā, bet "Palencia" ar bilanci 6-26 ir pēdējā 18 vienību čempionātā un zaudēs vietu ACB.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu