Deviņgadīgs zēns miljonāru noturējis par bezpajumtnieku un viņam atdevis savu atlikušo naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Africa Studio/Shutterstock

Kāds deviņus gadus vecs zēns ASV Luiziānas štata pilsētā Betonružā miljonāru Metu Basbisu noturējis par bezpajumtnieku un viņam atdevis visu savu naudu, vēsta ASV izdevums "Business Insider". 

Incidents notika pēc tam, kad kādu rītu 42 gadus vecais Basbiss steigā pameta savu māju pēc tam, kad tajā atskanēja ugunsdrošības trauksme. 

Nekonstatējot ugunsnelaimi, viņš devās uz vietējo kafejnīcu, veica pasūtījumu un pēc tam izgāja ārā, lai nolasītu rīta lūgšanu, kā liecina videonovērošanas kameras uzņemtie kadri.

Kad viņš pabeidza lūgšanu, deviņus gadus vecais Kelvins Eliss juniors, domādams, ka Basbiss ir bezpajumtnieks, piegāja pie viņa ar pastieptu roku. 

"Es teicu: "Atvainojiet, kungs, vai jūs esat bezpajumtnieks? Jo, ja esat, tad šeit ir dolārs," laikrakstam "CBS News" norāda zēns, piebilstot, ka vienmēr gribējis palīdzēt kādam bezpajumtniekam.

Pateicībā par laipno žestu Basbiss nopirka Elisam jaunākajam brokastis, kā arī kafiju viņa tēvam. Viņš arī aizveda zēnu uz savu sporta preču veikalu "BuckFeather", dodot viņam 40 sekundes, lai izvēlētos visu, ko viņš iekārojis.

Saskaņā ar izdevumu "WBRZ", Basbiss ir miljonārs, kurš guva panākumus pēc tam, kad nodibināja virkni uzņēmumu medību nozarē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu