VIDEO "Uzvara tiešām bija salda." Nansija Garkalne par uzvaru šovā "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 5. maijā, noslēdzās šova "Balss maskā" ceturtā sezona, kur uzvaras laurus plūca Lapsa jeb digitālā satura veidotāja Nansija Garkalne. Kas par uzvaru sakāms Nansijai? 

Intervijā raidījumā "900 sekundes" Nansija neslēpa, ka izbaudīja uzvaru. "Uzvara tiešām bija salda, jo tas nebija tik vienkārši. Es īstenībā riktīgi centos, no pirmās sērijas, no pirmās dziesmas man bija izplānota stratēģija, domu gājiens," teic viņa. 

Par fināla izvēles dziesmu Nansija atklāj: "Es visu laiku gribēju kačāt šovu. Bet finālā gribējās paņemt kaut ko, kas ir no manis. Šī Elvisa Preslija dziesma man ir ļoti tuva un mīļa.

Es gribēju uztaisīt pavērsienu, ka Lapsa ne tikai prot tusēt uz skatuves, bet arī pārsteigt ar kaut ko sentimentālu."

Galveno balvu 5000 eiro Nansija izvēlējusies ziedot SOS Bērnu ciematiem Latvijā. "Man šķiet, ka šī lieta ir diezgan aktuāla. Viss sākas no bērna, no mazā kodola, un, ja mēs gribam mainīt pasauli un dot mīlestību, tad ir jāsāk no paša kodoliņa."

Jau ziņots, ka šovā trešo vietu ieņēma Slaims, zem kura maskas slēpās mūziķe, dziesmu autore un vokālā pedagoģe Katō jeb Anna Zankovska. Bet Sirds palika otrajā vietā - par to maskējās dziedātāja Ieva Kerēvica.

Atgādinām, ka iepriekšējos raidījumos tika atmaskots Virtulis, kas bija dīdžejs Magnuss Eriņš, Fēnikss – modele Māra Sleja, Mutants – hokejists Jēkabs Rēdlihs, Sams –improvizators Mārtiņš Kozlovskis, Bebrs – pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, Burvis –horeogrāfs Agris Daņiļevičs, Papagailis – NMPD vadītāja Liene Cipule, Kokteilis – aktrise Katrīna Tatarinova, Planēta – TV raidījumu vadītājs Armands Simsons un Princese – aktrise Lelde Dreimane.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu