FOTO Šovā "Balss maskā" uzvaras laurus plūc Lapsa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdienas, 5. maija, vakarā norisinājās krāšņā šova "Balss maskā" lielais fināls. Finālā pirmais tika atmaskots Slaims, zem kura maskas slēpās dziedātāja Kato, un superfinālā par uzvaru sacensību turpināja Lapsa un Sirds.

Uzvarētāja noteikšanas gods tika uzticēts skatītājiem pie TV ekrāniem.

Superfinālā sacentās divas maskas – Sirds un Lapsa. 

Foto: Šova "Balss maskā" fināls

Skatītāji lēma, ka šova "Balss maskā" ceturtajā sezonā uzvaras laurus plūc Lapsa.

Atklājās, ka zem Lapsas maskas visu šo laiku slēpās un par šīs sezonas uzvarētāju kļūst influencere Nansija Garkalne.

Lapsa jeb Nansija Garkalne savu laimestu ziedos SOS Bērnu ciematiem Latvijā, lai palīdzētu izaugt bez vecāku gādības palikušiem bērniem un jauniešiem.

Otrajā vietā šova "Balss maskā" ceturtajā sezonā ierindojās Sirds. Zem Sirds maskas slēpās dziedātāja Ieva Kerēvica. 

Ja Sirds būtu uzvarējusi, viņa savu balvu ziedotu Bērnu klīniskās universitātes Vecāku mājai, lai bērniem, kuri ilgstoši ārstējas slimnīcā, varētu palīdzēt viņu mammu un tētu tuvums.

Jau vēstīts, ka godpilnajā trešajā vietā ierindojās Slaims, un zem Slaima maskas slēpās dziedātāja Kato, 

Šī vakara viesis bija Zebra maskā, izpildot grupas "AC/DC" vienu no lielākajiem hītiem "Thunderstruck". Detektīvi minēja, ka zem maskas paslēpies Renārs Zeltiņš, Kaspars Zemītis, Ivo Fomins vai Nauris Brikmanis, bet par pārsteigumu visiem zem Zebras maskas bija paslēpies un ar enerģisku rokmūzikas priekšnesumu visus pārsteidza Māris Grigalis.

Atgādinām, ka "Balss maskā" raidījumos jau atmaskots Virtulis, zem kura maskas slēpās dīdžejs Magnus Eriņš, kā arī Fēnikss, zem kura maskas slēpās modele Māra Sleja un Mutants, kura ādā iejutās bijušais hokejists Jēkabs Rēdlihs, Sams, kura ampluā skatītājus maldināja Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens, no detektīvu vērīgās acs neizbēga arī Bebrs, kura ādā iejutās Arvis Zēmanis, arī Burvja laiks šovā ir beidzies, zem maskas slēpās Agris Daniļevičs, no atmaskošanas neizbēga arī Papagailis, kura ādā iejutās NMPD vadītāja Liene Cipule, kā arī Kokteilis, kura ādā iejutās Karīna Tatarinova, īsi pirms pusfināla izstājās Planēta, kuras ādā iejutās Armands Simsons un Princese, zem kuras maskas slēpās aktrise Lelde Dreimane. Fināla raidījumā tika atmaskots Slaims, zem kura slēpās dziedātāja Kato.

Atgādinām, ka dalībnieki cīnījās par balvu – 5000 eiro, ko ziedot sevis izvēlētam labdarības mērķim.

Uzzini interesantākos faktus par šovu, lasot zemāk!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu