Vai Dons iekļūs finālā? Bukmeikeru jaunākās prognozes Eirovīzijai (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix

Aizrit jau 68. Eirovīzijas dziesmu konkurss, kur par iekļūšanu finālā ceturtdien, 9. maijā, cīnīsies arī Latvijas pārstāvis Dons ar dziesmu "Hollow". Kādas ir jaunākās bukmeikeru prognozes?

Kārtība ir šāda: finālā iekļūs 10 valstis no katra pusfināla, kas pievienosies lielajam pieciniekam Francijai, Vācijai, Itālijai, Lielbritānijai un Spānijai, kā arī pagājušā gada uzvarētājvalstij Zviedrijai.

Latvijas izredzes iekļūt Eirovīzijas finālā tiek vērtētas visai zemu. 

Bukmeikeri prognozē ar 80% varbūtību, ka Latviju finālā neredzēsim.

Tam, ka Dons kopumā finišēs no 21. līdz 26. pozīcijai, doti 28,6%, no 16. līdz 20. vietai – 16,7%, bet tam, ka latvietis būs TOP 15, bukmeikeri piešķir tikai 8,3%. 

Bukmeikeru vērtējumā par šī gada Eirovīzijas uzvarētāju, visticamāk, kļūs Horvātija, kuras pārstāvja Baby Lasagna dziesmas "Rim Tim Tagi Dim" triumfam dota 50% iespējamība.

Otrajā pozīcijā bukmeikeri prognozē, ka varētu ierindoties Šveices dziedātājs Nemo un viņa dziesma "The Code", jo viņa uzvara Eirovīzijā tiek novērtēta ar 21%. Tikmēr kā trešā favorīte uz pirmo vietu Eirovīzijā tiek minēta Itālija, kurai uz skatuves kāps Angelina Mango ar dziesmu "La noia". Itālijai uzvarai bukmeikeri atvēlējuši 12,5%.

Bukmeikeri uzskata, ka trīs valstīm ir ļoti līdzīgas izredzes būt labākajām žūrijas vērtējumā – Francijas pārstāvim Slimane un dziesmai "Mon amour" Šveices šī gada dziesmai un arī Itālijas kompozīcijai.

Kā zināms, Dons 9. maijā uzstāsies otrajā pusfinālā. Viņa izredzes kvalificēties finālam "Optibet" bukmeikeri novērtējuši ar 23,5%.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu