FOTO un VIDEO Hokeja fanu emocijas un Merzļikina uzruna. Kā aizritēja Latvijas izlases pēdējā diena PČ (1)

Apollo.lv
Foto: TVNET GRUPA

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Čehijā notiekošajā pasaules čempionātā hokejā piekāpās ASV hokejistiem un noslēdza savu dalību. Gan spēles laikā, gan pēc spēles hokeja fani turpināja enerģiski atbalstīt Latvijas hokejistus. Portāls "Apollo.lv" piedāvā ieskatu, kā aizritēja Latvijas hokeja izlases pēdējā spēles diena čempionātā.

Līdzjutēji pēc spēles sagaidīja Latvijas hokejistus un pateicās viņiem par sniegumu čempionātā. Paši aktīvākie turpināja skandēt uzmundrinājuma saukļus un dziedāt fanu dziesmas. Latvijas hokejisti pēc spēles tikās ar līdzjutējiem, dalīja autogrāfus un fotografējās.

Merzļikins: Tiekamies augustā!

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins pēc pēdējās spēles 2024. gada pasaules čempionātā pie arēnas tikās ar valstsvienības līdzjutējiem, lai teiktu pateicības vārdus, sniegtu autogrāfus un uzņemtu kopbildes.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase otrdien piekāpās ASV valstsvienībai un noslēdza dalību 2024. gada pasaules čempionātā, kas risinās Čehijā.

Merzļikins laukumā devās četrās no septiņām spēlēm, vidēji ielaida 4,8 vārtus un atvairīja 82,61% pretinieku metienu.

"Tas bija burvīgi. Jūs šeit esat atbraukuši ar maziem bērniem – tas ir skaisti. Liels jums paldies," pateicīgs bija Latvijas izlases vārtsargs.

"Man nav gājis viegli. Centrā satiku cilvēkus, kas bija nodzērušies, – tas bija fantastiski. Jūsu atbalsts ir unikāls – mums tas ir vajadzīgs. Tiekamies augustā."

Latvijas izlasei nākamais turnīrs būs vasaras beigās, kad notiks cīņa par ceļazīmi uz 2026. gada ziemas olimpiskajām spēlēm Milānā un Kortīnā d'Ampeco.

Video: Merzļikins uzrunā Latvijas hokeja fanus

Video: Latvijas fani pasakās izlases hokejistiem

Foto: Latvijas hokeja fani pēc spēles ar Amerikas Savienotajām Valstīm

Video: Latvijas hokeja izlases labākie spēlētāji 2024. gada PČ: Gudļevskis, Daugaviņš un Ābols

Video: Hokeja fanu emocijas Rīgā spēles Latvija-ASV laikā

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu