Četras Zodiaka zīmes, kas kritiskās situācijās vislabāk prot tikt galā

Apollo.lv
Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Bieži vien cilvēka patiesā seja atklājas tieši stresa situācijā. Briesmu brīdī kļūst skaidrs, uz ko var paļauties un kura nervi to neiztur. Astrologi nosauc četras Zodiaka zīmes, kas izceļas ar nosvērtību, atjautību un drosmi.

Skorpions

Skorpions ir čempions sarežģītu problēmu risināšanā. Šī Zodiaka zīme pārvalda sarežģītu situāciju pārvarēšanas sfēru. Rodas iespaids, ka pat bērnībā izdzīvošanas stundas bija Skorpiona iecienītākais mācību priekšmets. Viņš par krīzēm zina tik daudz, ka varētu nolasīt veselu lekciju par tēmu "kas ir krīze un kā ar to tikt galā".

Auns

Auna izmisīgā bezbailība un ieradums rīkoties bez lielas apdomas viņam bieži sagādā problēmas, taču bīstamā brīdī Auns ir visuzticamākais partneris. Grūtības viņu nebiedē – tās motivē un izraisa adrenalīna pieplūdumu. Auns lēmumus pieņem acumirklī un ir gatavs mesties pašā juku centrā. Viņam nav svarīgi, cik pārāki ir ienaidnieka spēki. Viņš darīs visu iespējamo.

Mežāzis

Kad visi apkārt skraida, zaudē galvu un panikā cenšas atrast vismaz kādu izeju, Mežāzis paliek mierīgs. Viņš nekrīt panikā, bet rūpīgi analizē situāciju un izsver apstākļus. Pateicoties savam prātīgajam domu gājienam, nosvērtībai un nelokāmajam raksturam, Mežāzis pārņem iniciatīvu savās rokās un atrod optimālo risinājumu. Metot malā nevajadzīgas emocijas, viņš spēj kontrolēt akūtu situāciju un vadīt tās attīstību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra radošais raksturs palīdz viņam atrast nestandarta izeju no jebkuras sarežģītas situācijas. Spēja rīkoties atbilstoši apstākļiem, uzņēmība un vēlme pārkāpt ierastās robežas – tā ir šīs Zodiaka zīmes veiksmīgas stratēģijas atslēga. Turklāt liela nozīme ir Ūdensvīra talantam izveidot un uzturēt labas attiecības teju ar visiem. Nav noslēpums, ka labi kontakti dažkārt ir vērtīgāki par visām pasaules bagātībām. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu